HCL.HR

Igramo Computer Repair Shop (EP2): Ovu igru će zabraniti 100%

Igor Belan 28.01.2024.   •   7 komentara


Dobro, ajde – nije ništa TAKO ludo da će zapravo biti zabrana, ali Computer Repair Shop je sve samo ne igra o popravljanju računala. Taman kad sam pomislio da sam sve vidio, dogodi se da se teleportiram u dobro poznati niz soba bez izlaza.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • PppPP

    28.01.2024 - 20:20

    Kako je igra dosadna, za ne povjerovat. Zar su te stvarno tjerali da ovo smeće snimaš??

    • Igor Belan

      @PppPP, 29.01.2024 - 08:13

      Hmm, možda malo kriv izbor riječi, jer definitivno nije dosadna… za sada. Vjerojatno će ostati bez svježeg sadržaja uskoro. Tada će imati smisla iskoristiti riječ “dosada”. I ne, nitko me ne tjera na ništa, to je valjda neka tvoja mala teorijica koja nije točna.

    • PppPP

      @Igor Belan, 30.01.2024 - 15:07

      Pa igore sam si rekao da su ti pisali da snimaš ovo, kakva mala teorijica? Valjda je jasna hiperbola, ne mislim sigurno da su te zavezali za stolicu dok ne snimiš.. Ovo što sam ja pogledao je jako dosadno, obično takve low effort igre su mi bar zanimljive za gledat, ova ni to. 🤷‍♂️

    • Igor Belan

      @PppPP, 30.01.2024 - 15:22

      A dobro, mislio sam da misliš da su me developeri tjerali ili nešto. Štajaznam, ljudi dobiju svakakve ideje. U svakom slučaju, ne vidim ni što je dosadno ovdje, a da u drugim OVAKVIM igrama nije. Ako išta – ova mi je čak manje dosadna… barem do sada.

  • Slasno Pile

    29.01.2024 - 15:11

    Igore, robot girls su najbolji izvor zarade u igri (za sada), a za njih trebaš otići pod “business” tab na internetu i kupiti ga za 800$, zatim na tom mjestu možeš kupiti kabinu gdje se stavi robot girl i to daje pasivnu zaradu, ako se ne varam limit je 6 kabina/robota + kabine i robot girls se mogu upgrade.
    Što se tiče virusa na kompu poput onoga gdje iskaču reklame, ekran koji se stalno flipa, mape sa čudnim imenima i još par na tabletu pod “virus wiki” ima tutorial kako se svaki od njih miče sa kompa.
    Kopanje i otključavanje filova može dovesti do pronalaska username-a i password-a koji se mogu unijeti na “My bank” website i tako se klijentima može uzeti novac sa banke (neki računi imaju 2 step zaštitu pa je potrebno u cmd napisati “userinfo” i saznati broj mobitela, informacije se nalaze na “hacker wiki”.
    Fora feature u igri je što možeš napraviti svoj virus i zaraziti kompove klijenata i time kasnije imati bonus prihod, “virus generator” na USB-u.
    Kod backrooms je bitno kupiti i imati fotić jer slikanjem čudovišta i uspješnim izlazom kroz lift se da zaraditi ali pazi jer u backrooms limit fotke je 1 i ako umreš izgubiš fotić, ako uspješno izađeš fotić ostaje.
    Kupnja floppy disc kutije kod tipa što prodaje USB omogućava prženje piratskih igara koje onda kasnije možeš prodati sa sell gunom.
    Borbe sa robotima su više endgame aktivnost jer nadogradnje za robota koštaju brdo, ali vrijedi pobijediti turnir.
    Možeš si nadograditi vještine na tabletu (brže pronalaženje kvara, brži popravak, bolja šansa za OC i slično)

    • Igor Belan

      @Slasno Pile, 30.01.2024 - 15:23

      Haha, a dobro ovo sve nisam baš očekivao :)) A i dobre su šanse da ne bih sam sve to otkrio u kratkom roku pa tnx na savjetima.

  • SanelPandzic

    03.02.2024 - 17:42

    Kada ce nova epizoda?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?