HCL.HR

Igramo Mortuary Assistant (EP3): Nagovorili ste me da opet odigram ovaj horor

Igor Belan 24.08.2022.   •   7 komentara


Nabijen hrabrošću i prethodnim iskustvom opet ulazim u Mortuary Assistant u potrazi za drugim krajevima. Sve što sam našao je strah.

Komentari (7)

  • SanKa

    25.08.2022 - 11:47

    samo nastavi igore. ide ti odlicno 😀 pogledao sam mark pliera, svih 5 endinga je uspio dobiti, ali nije ovaj koji si ti …koji tehnicki nije ending hehe. nevjerojatno kako je igra bogata. cak je bilo nekih scareova koje jos nisam vidio…hocemo jos !

    • Filter

      @SanKa, 25.08.2022 - 13:59

      Mislim da tehnički nije riječ o endingu zato što vrag nije ubiVen, nego je Igor sleš Rebeka bio zaposjednut i time nije završio svoju smjenu, čini mi da je pri kraju videa kao rezime epizode pisalo nešto tipa: times possessed: 1 što u prethodnoj epizodi nije bio slučaj, pod uslovom da se ne varam.

    • SanKa

      @Filter, 25.08.2022 - 14:07

      u pravu si.

    • Igor Belan

      @Filter, 25.08.2022 - 15:50

      Ja sam nekako mislio da u tih 5 endinga mora biti i barem jedan ending (ako ne i 2-3) u kojem Rebbeca ne identificira pravo tijelo i samim time bude zaposjednuta. Mislio sam čak da će endinzi ovisiti o tome na koji način zeznem proceduru (točno tijelo, ali krivi mark i slične varijacije). Ali… očito ne? 🙂 Sad pojma nemam kako dobit drugi ending, nego probat opet odigrat igru onako kako treba – radit sve pravilno i vidjet što će se dogodit. Valjda? Samo me muči pomisao da ću potratiti vrijeme i dobiti isti ending kao i prvi put.

    • SanKa

      @Igor Belan, 25.08.2022 - 16:21

      ne brini se , neces….probaj svaki put nesto novo napravit. tipa u ladici ispod papira gdje ti je kartica imas kljuc od podruma. pravi podrum i podrug gdje si ti bio nisu isti 🙂 isto tako, ona slika iz kupaonice kad si ju nasao , tamo ti se nalazi clue za kombinaciju sefa koji ti drzi kljuc od sobe unutar podruma

    • Filter

      @Igor Belan, 25.08.2022 - 22:41

      Sad kad si tako posložio stvari ima smisla to što zboriš i ne preostaje ništa drugo nego da snimiš bar još jednu epizodu kako bismo riješili misteriju 🙂 Možda griješim, ali mislim da si olako izabrao Desolation house, a da nisi (bar u videu) provjerio da li se slučajno ime demona krije u Immolation house jer si se dvoumio između dva oblika. Uglavnom, da skratim priču – snimaj novu epizodu i balzamiraj pokojnike sa lijeve na desnu stranu za promjenu.

    • SanKa

      @Igor Belan, 26.08.2022 - 11:17

      p.s. pepeo skupi ispod peci, prospi po tijelu i zapali sibicama. dobit ces znak na stomaku

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?