HCL.HR

Igramo Supraland Six Inches Under (EP17): Našao sam smisao života

Igor Belan 29.03.2022.   •   10 komentara


Supraland Six Inches Under počeo me šamarati svojim zagonetkama, ali kad sam počeo gubiti nadu vaši komentari su spasili stvar. Pa evo što sam na kraju ipak uspio pronaći, uz vašu pomoć.

Komentari (10)

  • dakibalkanac

    29.03.2022 - 19:19

    Igore secas li se na pocetku kad si radio 1. ventil sa magnetizmom? Tamo je ostao cest verovatno nesto vazno za napredak. To je bila neka druga ili treca epizoda pogledaj

  • 0o0o0 kabum

    29.03.2022 - 19:53

    0:51 Nisi riješio zagonetku, prođeš ispod toga velikog sivog kamena i onda bi trebao doći do parkura i tamo malo skačeš po stijenama i žaruljama i doći ćeš do nagrade.

    3:54 Iskoristiti ljubičastu kocku.

    19:05 Tu ravno ti je kovčeg na Lego kockicama.

    Na metalnoj visini kaveza kod sivih ljudi van kaveza (bivših beskućnika)možeš naći sivi ključ.

    Kada si našao vaterni megafin vrati se do 20:35. Također vrati se u industrijsku zonu gdje možeš uništiti karton kod cilja utrke i na putu od kaveza do industrijske zone gdje je velika provalija dolje ti se možeš popeti gore i tamo otvoriti 2 ili 3 kovčega.
    Također u industrijskoj zoni nisi otvorio dosta kovčega (minimalno 3).

  • KingAnte10

    29.03.2022 - 20:15

    Gutten Tag
    Vidim Igore, sretan si ko dijete na božićno jutro. Drago mi je da si pronašao novu igračku. Dakle, sljedeća epizoda nam je posvećena kostima. Jooj te kosti. Podsjećaju me na to kad se raketa 100 put crashala pa su svako malo dolazili achievementi, Rocket Crash Again, Rocket Crash Again Again, Rocket Crash Again Again Again… ah, lijepa vremena.
    Dakle, tu si većinski gotov. Sljedeće kosti su u industrijskoj zoni. Dakle, vratiš se u kavez grad, donji kat i upadaj u zelenu cijev od industrijske zone. Odmah kad uđeš u cijev, doćekat će te plava teta kojoj nisi okrenuo sve ventile na tom levelu. Na tom levelu su po meni najteže kosti za pronaći, pa odmah ti dam hint – nemoj se ni trudit ići dalje od te cijevi kako bi pronašao te kosti. Odmah su tu blizu. Na tom levelu imaš još dosta ne otvorenih chestova, mini zagonetki, kartona koje treba spaliti pa i ventili za okrenut. Ukoliko sve to riješiš u sljedećoj epizodi, nastavi tako da odeš na level gdje su banka i zatvor. Tu imaš ne riješenu zagonetku sa prijateljskim čudovištem, te se tu nalaze još jedne kosti. Neću ti puno spoilat gdje se točno kosti nalaze pa ću ti dati klasične balkanske smjernice – tamo kod zatvora gore pa iza. Eh, sad ti nađi di je to XD. Eto, lijepo je vidjeti da je storyline gotov, 17. epizoda a mi još držimo ovaj serijal ko da smo tek na početku 🙂

    • Bronson

      @KingAnte10, 30.03.2022 - 00:33

      Svaka cast na komentarima i trudu da objasnis..

    • Fv11_Filip

      @KingAnte10, 30.03.2022 - 11:24

      Legendarni kingante 10

  • killer874

    29.03.2022 - 20:43

    Igore u onom delu gde se nalaze dva naučnika kod kraja igre imaš onaj jump pad koji te odbaci na kamenu platformu kod koje trebaš da se boriš sa onim čudovištima.Na toj platformi se nalaze dva drvena stuba sa zlatnim kockama na sebi,rupa za translocator ball i 3 ekser koji je zabijen u zid pored.Trebaš da ubaciš translocator ball u tu rupu,zatim spojiš te dve kocke sa ljubičastim meguffin-om i da se uz pomoć magnetizma uhvatiš na ekser i odbaciš na tu napravljenu liniju.To će te dovoljno daleko odbaciti da stigneš do vrata iznad koja si otvorio uz pomoć translocator ball-a.Kada prodješ kroz vrata doći ćeš do novog dela gde imaš eupu kroz koju trebaš da padneš. U tom delu trebaš da se boriš sa čudovištima.Kada ubiješ sva čudovišta otvoriće ti se put do česta u kom se nalazi double jump.Bio bi ti od velike pomoći da dodješ do nekih mesta.Nadam se da ćeš videti ovaj komentar.

  • Fv11_Filip

    30.03.2022 - 11:29

    Igore idi u kavez grad na treći sprat tamo ima ona kuća da možeš za kosti da kupuješ upgrade za “ball mašinu” da jače ispaljuješ loptu x2.

    • Igor Belan

      @Fv11_Filip, 31.03.2022 - 13:25

      A znam, zato i skupljam kosti 😀

  • HCL_fan

    30.03.2022 - 20:42

    Igore, sjećaš li se onog Jump pada na početku igre kad si htio doći do jednog chesta ali nisi mogao? Probaj sada. Isto bih htio pitati kako promijenim svoj nadimak jer ovo je nekreativno. Ako me budeš spominjao u videu, možeš me nazvati “Miva” ili “Miha” ili “Mihael”… Kako kod želiš😂

    • Igor Belan

      @HCL_fan, 31.03.2022 - 13:24

      Ne sjećam se baš tog jump pada, ali eto – možda naletim na njega danas. Samo mi pošalji privatnu poruku ovdje za promjenu nicka i sredit ćemo 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?