HCL.HR

Oznaka: Supraland serijal

Supraland – crveni protiv plavih

Zoran Žalac 09.03.2024.

Na današnji dan prije šest godina prvi put smo igrali Supraland, metroidvaniju iz prvog lica smještenu u pješčanik jednog dječaka.

Supraland Six Inches Under iznenada je lansiran na konzolama i Game Passu

Zoran Žalac 18.05.2023.

Zagonetni Supraland Six Inches Under od danas je dostupan na PlayStation i Xbox konzolama, a može ga se pronaći i na Xbox i PC Game Pass pretplati.

Besplatno se dijeli Supraland, luda i zarazna puzzle avantura

Zoran Žalac 16.06.2022.

Na Epic Games Store besplatno možete nabaviti puzzle avanturu Supraland, koja spaja najbolje od Portala, Zelde i Metroida u jedan primamljivi paket.

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP24): Spektakularni kraj spektakularnog serijala

Igor Belan 04.06.2022.

Supraland Six Inches Under kao igra možda nije bio toliko dobar kao prvi Supraland, ali kao video serijal je ispao još i bolji. Zašto? Pa uglavnom zbog vas i vaših komentara koji su me vodili kroz cijelu stvar. Zaslužili ste onda i prikladan kraj.

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP23): Isplatio se sav trud oko ove igre

Igor Belan 11.05.2022.

Pa je li moguće da nakon više od 17 sati pretraživanja ovog svijeta i dalje pronalazim zanimljive zagonetke, nove likove i komadiće priče? A čini se da je! Evo na što sam sada naletio pa vi procijenite – je li ovo kraj?

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP22): Ova igra ne prestaje iznenađivati

Igor Belan 03.05.2022.

Baš kad pomisliš da nema šanse da ćeš ovako kasno u endgameu naći nešto zanimljivo, developeri te ošamare da se podsjetiš što igraš. Six Inches Under još ima mesa i Borat je odjednom u igri!

HCL VideoIgramo Supraland: Six Inches Under (EP21): Velika potraga za zadnjim kostima

Igor Belan 23.04.2022.

Sudeći po vašim komentarima, mislio sam da će potraga za šestim i ujedno zadnjim kostima proći lagano, ali ružno sam se prevario. Opekao sam se na lavu, umro više puta nego u bilo kojoj drugoj epizodi i lomio pamet na par teških zagonetki.

HCL VideoIgramo Supraland: Six Inches Under (EP20): Sredio sam to na svoj način

Igor Belan 19.04.2022.

Jedan od razloga zašto volim ovu igru je i to da za neke stvari postoji više od jednog rješenja, a ja volim stvari raditi na svoj način. Pa pogledajte što se dogodilo kada sam prateći vaše upute ipak našao “blago” nekim aleternativnim metodama.

HCL VideoIgramo Supraland: Six Inches Under (EP19): Izveo sam prevaru stoljeća

Igor Belan 12.04.2022.

Vaši savjeti me ovaj put odvode u banku, gdje pokušavam pronaći kosti, a pronalazim blago – doslovno i figurativno. Ova igra čak i u endgameu ima odlične zagonetke!

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP18): Vaši savjeti su upalili!

Igor Belan 03.04.2022.

Potraga za kostima se nastavlja, ali kako to uvijek biva u Supralandu – stvari ne idu baš po planu. I ova gospođa definitivno nije plava!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?