HCL.HR

Oznaka: Supraland serijal

Supraland je do sada zaigralo 600 tisuća igrača, uključujući i pirate

Zoran Žalac 11.03.2021.

Tvorac Supralanda podijelio je nekoliko novih informacija o sadašnjosti i budućnosti tog serijala.

Supraland uskoro dolazi na konzole

Zoran Žalac 09.10.2020.

Hvaljena metroidvania iz prvog lica zvana Supraland krajem desetog mjeseca pojavit će se u prodaji za PlayStation 4, Xbox One te Nintendo Switch konzole.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP10): Ovakav kraj nisam očekivao

Igor Belan 05.08.2020.

Završio sam Supraland Crash! Ovaj DLC je na kraju skoro kao punokrvni nastavak, a kraj me malo i iznenadio. Da ne spoilam ništa, bacite oko na finalnu epizodu.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP9): Prevario sam slijepca (opet)

Igor Belan 01.08.2020.

Daleko sam od kuće i moram se spustiti do nekih prljavih metoda da bih se vratio. Pogledajte kako sam još jednom prevario slijepca, ali i onog lika koji nikako da prihvati da je sporiji od mene.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP8): K’o da igram Thief Simulator

Igor Belan 27.07.2020.

Opet isti recept. Sagradi raketu, raketa faila, ukradi svoje stvari. Počinjem se osjećati kao da igram Thief Simulator – samo s raketama i turbo lošim znanstvenicima što ih proizvode.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP7): Bolesne zagonetke i još bolesniji ljudi

Igor Belan 24.07.2020.

U najnovijem pokušaju da sagradim raketu i vratim se kući, saznajem da postoje ljudi što meditiraju na kotačima i onda im pokušavam ukrasti malo željeza. Zašto? Jer Supraland.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP6): Završio sam u zatvoru

Igor Belan 21.07.2020.

Toliko sam loš u rješavanju zagonetki da su me strpali u zatvor. Zapravo, sam sebe sam nekako uspio bacit iza rešetaka. Ali tu je i prijateljski nastrojen plavi momak koji bi mi mogao pomoći da izađem i još jednom sastavim onu nesretnu raketu…

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP5): Najteža utrka ikada

Igor Belan 19.07.2020.

Legendarni Supraland serijal se nastavlja, a onaj lik s kojim sam se već dvaput utrkivao još jednom želi biti kompletno ponižen. Ali čini se da ovaj put moram malo dublje posegnuti u vreću s trikovima da ga pobijedim.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP4): Naljutio sam cijeli grad

Igor Belan 15.07.2020.

Ovi narančasti likovi počeli su me čudno gledati pa se trudim pronaći sve dijelove za raketu i vratiti se doma, ali naravno da to neće proći bez povećih problema. Krivim znanstvenike!

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP3): Napala me narančasta banda

Igor Belan 11.07.2020.

Supraland Crash serijal doživljava svoje najteže trenutke! Nakon pola sata pričanja u mikrofon bez snimanja gameplaya zasboravljamo na tu izgubljenu epizodu i nastavljamo dalje do grada Orangeburga.

HCL VideoVratio sam se u Supraland, odmah pao na glavu

Igor Belan 03.07.2020.

Legendarni Supraland dobio je svoj prvi DLC nazvan Crash. I nije nazvan tako bezveze! Cijela stvar počinje padom rakete na potpuno novo područje pješčanika, tamo gdje se nalazi rasa narančastih čovječuljaka. Evo kako su prošli moji prvi koraci u tom svijetu.

HCL VideoIgramo Supraland (EP25): Veliki kraj najboljeg serijala na Balkanu

Igor Belan 10.08.2019.

Vrijeme je da kompletiramo Supraland što bliže 100% završenosti! Ostalo mi je još malo stvari za pronaći, ali uz ovako veliku mapu i činjenicu da tražimo dobro skrivene i teško dostupne tajne – neće biti lagano.

HCL VideoIgramo Supraland (EP24): Našao sam nekog novog lika

Igor Belan 30.07.2019.

Nastavljamo sa završavanjem Supralanda do 100%, a u procesu traženja skrivenih chestova po vašim uputama, nailazim i na jednog totalno skrivenog lika.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?