HCL.HR

Oznaka: Supraland serijal

Besplatno se dijeli Supraland, luda i zarazna puzzle avantura

Zoran Žalac 16.06.2022.

Na Epic Games Store besplatno možete nabaviti puzzle avanturu Supraland, koja spaja najbolje od Portala, Zelde i Metroida u jedan primamljivi paket.

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP24): Spektakularni kraj spektakularnog serijala

Igor Belan 04.06.2022.

Supraland Six Inches Under kao igra možda nije bio toliko dobar kao prvi Supraland, ali kao video serijal je ispao još i bolji. Zašto? Pa uglavnom zbog vas i vaših komentara koji su me vodili kroz cijelu stvar. Zaslužili ste onda i prikladan kraj.

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP23): Isplatio se sav trud oko ove igre

Igor Belan 11.05.2022.

Pa je li moguće da nakon više od 17 sati pretraživanja ovog svijeta i dalje pronalazim zanimljive zagonetke, nove likove i komadiće priče? A čini se da je! Evo na što sam sada naletio pa vi procijenite – je li ovo kraj?

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP22): Ova igra ne prestaje iznenađivati

Igor Belan 03.05.2022.

Baš kad pomisliš da nema šanse da ćeš ovako kasno u endgameu naći nešto zanimljivo, developeri te ošamare da se podsjetiš što igraš. Six Inches Under još ima mesa i Borat je odjednom u igri!

HCL VideoIgramo Supraland: Six Inches Under (EP21): Velika potraga za zadnjim kostima

Igor Belan 23.04.2022.

Sudeći po vašim komentarima, mislio sam da će potraga za šestim i ujedno zadnjim kostima proći lagano, ali ružno sam se prevario. Opekao sam se na lavu, umro više puta nego u bilo kojoj drugoj epizodi i lomio pamet na par teških zagonetki.

HCL VideoIgramo Supraland: Six Inches Under (EP20): Sredio sam to na svoj način

Igor Belan 19.04.2022.

Jedan od razloga zašto volim ovu igru je i to da za neke stvari postoji više od jednog rješenja, a ja volim stvari raditi na svoj način. Pa pogledajte što se dogodilo kada sam prateći vaše upute ipak našao “blago” nekim aleternativnim metodama.

HCL VideoIgramo Supraland: Six Inches Under (EP19): Izveo sam prevaru stoljeća

Igor Belan 12.04.2022.

Vaši savjeti me ovaj put odvode u banku, gdje pokušavam pronaći kosti, a pronalazim blago – doslovno i figurativno. Ova igra čak i u endgameu ima odlične zagonetke!

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP18): Vaši savjeti su upalili!

Igor Belan 03.04.2022.

Potraga za kostima se nastavlja, ali kako to uvijek biva u Supralandu – stvari ne idu baš po planu. I ova gospođa definitivno nije plava!

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP17): Našao sam smisao života

Igor Belan 29.03.2022.

Supraland Six Inches Under počeo me šamarati svojim zagonetkama, ali kad sam počeo gubiti nadu vaši komentari su spasili stvar. Pa evo što sam na kraju ipak uspio pronaći, uz vašu pomoć.

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP16): Tražim kosti, nađem nešto drugo

Igor Belan 24.03.2022.

Teško mi je ostati fokusiran u ovoj end-game fazi Supralanda Six Inches Under pa vaše sugestije stvarno dobro dođu. Ali čak i uz njih lako je izgubiti fokus pa potragu za kostima pretvoriti u random pentranje uokolo uz zvuk detektora kovčega.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?