HCL.HR

Oznaka: Supraland serijal

Supraland uskoro dolazi na konzole

Zoran Žalac 09.10.2020.

Hvaljena metroidvania iz prvog lica zvana Supraland krajem desetog mjeseca pojavit će se u prodaji za PlayStation 4, Xbox One te Nintendo Switch konzole.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP10): Ovakav kraj nisam očekivao

Igor Belan 05.08.2020.

Završio sam Supraland Crash! Ovaj DLC je na kraju skoro kao punokrvni nastavak, a kraj me malo i iznenadio. Da ne spoilam ništa, bacite oko na finalnu epizodu.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP9): Prevario sam slijepca (opet)

Igor Belan 01.08.2020.

Daleko sam od kuće i moram se spustiti do nekih prljavih metoda da bih se vratio. Pogledajte kako sam još jednom prevario slijepca, ali i onog lika koji nikako da prihvati da je sporiji od mene.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP8): K’o da igram Thief Simulator

Igor Belan 27.07.2020.

Opet isti recept. Sagradi raketu, raketa faila, ukradi svoje stvari. Počinjem se osjećati kao da igram Thief Simulator – samo s raketama i turbo lošim znanstvenicima što ih proizvode.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP7): Bolesne zagonetke i još bolesniji ljudi

Igor Belan 24.07.2020.

U najnovijem pokušaju da sagradim raketu i vratim se kući, saznajem da postoje ljudi što meditiraju na kotačima i onda im pokušavam ukrasti malo željeza. Zašto? Jer Supraland.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP6): Završio sam u zatvoru

Igor Belan 21.07.2020.

Toliko sam loš u rješavanju zagonetki da su me strpali u zatvor. Zapravo, sam sebe sam nekako uspio bacit iza rešetaka. Ali tu je i prijateljski nastrojen plavi momak koji bi mi mogao pomoći da izađem i još jednom sastavim onu nesretnu raketu…

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP5): Najteža utrka ikada

Igor Belan 19.07.2020.

Legendarni Supraland serijal se nastavlja, a onaj lik s kojim sam se već dvaput utrkivao još jednom želi biti kompletno ponižen. Ali čini se da ovaj put moram malo dublje posegnuti u vreću s trikovima da ga pobijedim.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP4): Naljutio sam cijeli grad

Igor Belan 15.07.2020.

Ovi narančasti likovi počeli su me čudno gledati pa se trudim pronaći sve dijelove za raketu i vratiti se doma, ali naravno da to neće proći bez povećih problema. Krivim znanstvenike!

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP3): Napala me narančasta banda

Igor Belan 11.07.2020.

Supraland Crash serijal doživljava svoje najteže trenutke! Nakon pola sata pričanja u mikrofon bez snimanja gameplaya zasboravljamo na tu izgubljenu epizodu i nastavljamo dalje do grada Orangeburga.

HCL VideoVratio sam se u Supraland, odmah pao na glavu

Igor Belan 03.07.2020.

Legendarni Supraland dobio je svoj prvi DLC nazvan Crash. I nije nazvan tako bezveze! Cijela stvar počinje padom rakete na potpuno novo područje pješčanika, tamo gdje se nalazi rasa narančastih čovječuljaka. Evo kako su prošli moji prvi koraci u tom svijetu.

HCL VideoIgramo Supraland (EP25): Veliki kraj najboljeg serijala na Balkanu

Igor Belan 10.08.2019.

Vrijeme je da kompletiramo Supraland što bliže 100% završenosti! Ostalo mi je još malo stvari za pronaći, ali uz ovako veliku mapu i činjenicu da tražimo dobro skrivene i teško dostupne tajne – neće biti lagano.

HCL VideoIgramo Supraland (EP24): Našao sam nekog novog lika

Igor Belan 30.07.2019.

Nastavljamo sa završavanjem Supralanda do 100%, a u procesu traženja skrivenih chestova po vašim uputama, nailazim i na jednog totalno skrivenog lika.

HCL VideoIgramo Supraland (EP23): Ova zagonetka nema smisla

Igor Belan 18.07.2019.

David me napokon pobijedio – stavio je chest na mjesto do kojeg nikako ne mogu doći. Ali, pobijedio sam i ja njega u par drugih zagonetnih lokacija u ovoj epizodi. Pa totalno ima smisla pogledati video. Totalno.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?