HCL.HR

Oznaka: Metroidvania igre

RecenzijaBlasphemous

Filip Zorić 21.09.2019.

Razvojni tim The Game Kitchen nam donosi novi metroidvania naslov religiozne tematike. Jesmo li se pokajali što smo se uopće upustili u ovu akcijsku pustolovinu?

HCL VideoIgramo Supraland (EP25): Veliki kraj najboljeg serijala na Balkanu

Igor Belan 10.08.2019.

Vrijeme je da kompletiramo Supraland što bliže 100% završenosti! Ostalo mi je još malo stvari za pronaći, ali uz ovako veliku mapu i činjenicu da tražimo dobro skrivene i teško dostupne tajne – neće biti lagano.

HCL VideoIgramo Supraland (EP24): Našao sam nekog novog lika

Igor Belan 30.07.2019.

Nastavljamo sa završavanjem Supralanda do 100%, a u procesu traženja skrivenih chestova po vašim uputama, nailazim i na jednog totalno skrivenog lika.

HCL VideoIgramo Supraland (EP23): Ova zagonetka nema smisla

Igor Belan 18.07.2019.

David me napokon pobijedio – stavio je chest na mjesto do kojeg nikako ne mogu doći. Ali, pobijedio sam i ja njega u par drugih zagonetnih lokacija u ovoj epizodi. Pa totalno ima smisla pogledati video. Totalno.

Star Wars Jedi: Fallen Order dopustit će da mijenjate boju lightsaberu

Zoran Žalac 17.07.2019.

Magazin Game Informer donio je niz sitnih informacija o nadolazećoj igri Star Wars Jedi: Fallen Order.

RecenzijaBloodstained: Ritual of the Night

Hrvoje Smoljić 10.07.2019.

Je li Bloodstained: Ritual of the Night pravi spiritualni nasljednik Castlevanie ili je njegov uspjeh stao po završetku Kickstarter kampanje?

HCL VideoIgramo Supraland (EP22): Jako sam sretan zbog ovoga

Igor Belan 09.07.2019.

Nećete vjerovati ali uspjeli smo u nečemu što uopće nismo tražili – Supraland je dobio srpski prijevod! Pogledajte kako je čudno igrati kad je sve na srpskom i bacite oko na neke zagonetkice koje sam uspio pronaći. Nije još gotovo!

HCL VideoIgramo Supraland (EP21): Našao sam najjači mač u igri

Igor Belan 30.06.2019.

Nastavljam istraživati pješčanik Supralanda u nadi da ću pronaći neke vrijedne nove tajne sada kad imam mogućnost uništavanja metalnih dasaka koje su me dosad izluđivale. I znate što? Pronašao sam neke vrijedne nove tajne! ‘Ko bi rekao!

HCL VideoIgramo Supraland (EP20): Našao sam neke čudne stvari

Igor Belan 22.06.2019.

Supraland se vraća nakon tjedan dana pauze! Nastavljam tražiti tajne i druga čudesa, a moja potraga za preostalim Red Moonovima odvodi me do vulkana, misterioznog dvorca i nazad do plavog kristala.

HCL VideoIgramo Supraland (EP19): Nešto je iza ovih vrata!

Igor Belan 15.06.2019.

Slijedimo pištanje Chest Detectora u potrazi za svim tajnama, ali neke od njih su iza ogromnih, zaključanih vrata. Naravno, sva vrata u Supralandu zaključana su zagonetkom.

HCL VideoIgramo Supraland (EP18): Što je na kraju duge?

Igor Belan 09.06.2019.

U novoj epizodi Supralanda idemo vidjeti što se nalazi na kraju duge, ali prvo moramo nađi način da tamo dođemo. Osim toga, vrijeme bi bilo da napokon pokušam riješiti one valove neprijatelja blizu početnog sela, zar ne?

Mračni i brutalni 2D platformer Blasphemous uskoro stiže na sve platforme

Hrvoje Smoljić 05.06.2019.

Nakon megauspješne kickstarter kampanje i dvije godine razvoja, Dark Souls među 2D igrama spreman je kazniti vas na svim platformama.

HCL VideoIgramo Supraland (EP17): Našao sam hrpu blaga

Igor Belan 03.06.2019.

Igra je možda gotova, ali mi nismo gotovi s igrom. Nastavljamo sa Supralandom tamo gdje smo stali – u pohodu na tajne, blago i nadogradnje skrivene u najčudnijim kutevima igre.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?