HCL.HR

Oznaka: Metroidvania igre

Supraland uskoro dolazi na konzole

Zoran Žalac 09.10.2020.

Hvaljena metroidvania iz prvog lica zvana Supraland krajem desetog mjeseca pojavit će se u prodaji za PlayStation 4, Xbox One te Nintendo Switch konzole.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP10): Ovakav kraj nisam očekivao

Igor Belan 05.08.2020.

Završio sam Supraland Crash! Ovaj DLC je na kraju skoro kao punokrvni nastavak, a kraj me malo i iznenadio. Da ne spoilam ništa, bacite oko na finalnu epizodu.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP9): Prevario sam slijepca (opet)

Igor Belan 01.08.2020.

Daleko sam od kuće i moram se spustiti do nekih prljavih metoda da bih se vratio. Pogledajte kako sam još jednom prevario slijepca, ali i onog lika koji nikako da prihvati da je sporiji od mene.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP8): K’o da igram Thief Simulator

Igor Belan 27.07.2020.

Opet isti recept. Sagradi raketu, raketa faila, ukradi svoje stvari. Počinjem se osjećati kao da igram Thief Simulator – samo s raketama i turbo lošim znanstvenicima što ih proizvode.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP7): Bolesne zagonetke i još bolesniji ljudi

Igor Belan 24.07.2020.

U najnovijem pokušaju da sagradim raketu i vratim se kući, saznajem da postoje ljudi što meditiraju na kotačima i onda im pokušavam ukrasti malo željeza. Zašto? Jer Supraland.

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP6): Završio sam u zatvoru

Igor Belan 21.07.2020.

Toliko sam loš u rješavanju zagonetki da su me strpali u zatvor. Zapravo, sam sebe sam nekako uspio bacit iza rešetaka. Ali tu je i prijateljski nastrojen plavi momak koji bi mi mogao pomoći da izađem i još jednom sastavim onu nesretnu raketu…

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP5): Najteža utrka ikada

Igor Belan 19.07.2020.

Legendarni Supraland serijal se nastavlja, a onaj lik s kojim sam se već dvaput utrkivao još jednom želi biti kompletno ponižen. Ali čini se da ovaj put moram malo dublje posegnuti u vreću s trikovima da ga pobijedim.

HCL VideoIgramo Mask of Mists (EP7): Ovaj kraj je urnebes

Igor Belan 11.05.2020.

Dobrodošli u zadnju epizodu Mask of Mists serijala! Znali smo da će kraj biti negdje na groblju koje nas je mamilo cijelu igru, ali nisam mogao pretpostavit da će developeri sam kraj tako blesavo odraditi. Bacite oko!

HCL VideoIgramo Mask of Mists (EP6): Ova zagonetka nema smisla!

Igor Belan 06.05.2020.

Imam osjećaj da se kraj Mask of Mistsa bliži, a po prvi put sam i ozbiljnije zapeo u ovoj igri. Pogledajte kako se provlačim kroz novi dungeon i mučim riješiti zagonetku koja naizgled – nema nikakvog smisla.

HCL VideoIgramo Mask of Mists (EP5): Pazite se kiseline

Igor Belan 28.04.2020.

Pogledajte kako se nakon pet epizoda i dalje jedva snalazim na mapi Mask of Mistsa, ali pukom srećom nailazim na skrivene ključeve, magične mačeve i vremenske nepogode. E da – ima i kiseline.

HCL VideoIgramo Mask of Mists (EP2): Idem u lov na zečeve!

Igor Belan 17.04.2020.

Nakon više od 2000 videa iz raznih igara, mislim da do sada još nikad nisam imao priliku bacit se u virtualni lov na zečeve po šumi. Hvala Mask of Mists!

RecenzijaOri and the Will of the Wisps

Svan Hlača 30.03.2020.

Ori and The Will of the Wisps u svakom pogledu predstavlja napredak u odnosu na prošli dio i zasigurno je jedna od najboljih igara ovog tipa.

Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter cilj od pet milijuna dolara neće biti dostupan igračima

Stjepan Fikter 03.03.2020.

Svi koji su se nadali kako će tamaniti demone i ostale protivnike nasumično generiranom dvorcu, ostat će razočarani, ali zamjenski način igranja je ipak pripremljen za igrače.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?