HCL.HR

Oznaka: Metroidvania igre

Star Wars Jedi Survivor imat će nekoliko različitih stilova borbe

Zoran Žalac 21.12.2022.

Redatelj igre Star Wars Jedi Survivor podijelio je nekoliko detalja o novostima koje možemo očekivati u novoj avanturi Cala Kestisa.

RecenzijaMoonscars

Hrvoje Smoljić 04.10.2022.

Moonscars nije ni prva ni zadnja igra koja inspiraciju crpi iz Castlevanije i Dark Soulsa, ali donosi li dovoljno svojih ideja da se istakne u moru 2D mteroidvania i ostalih akcijskih platformera?

RecenzijaRogue Legacy 2

Matej Brus 01.09.2022.

Nastavak Rogue Legacyja uspješno je poboljšao formulu jedinice. Ova kombinacija roguelitea i metrodvanije svakako je zabavna za igrati, no ima mane koje ju sprečavaju u tome da bude odlična.

Besplatno se dijeli platformer Shantae and the Pirate’s Curse

Zoran Žalac 14.06.2022.

Na GOG.com možete dobiti besplatni primjerak hvaljenog metroidvania platformera Shantae and the Pirate’s Curse, koji u redovnoj prodaji košta 20 eura.

Iduće godine razotkrivamo misterij u The Last Case of Benedict Fox

Stjepan Fikter 14.06.2022.

Borba protiv demona, različite zagonetke, metroidvania stil istraživanja i interesantni vizuali čine The Last Case of Benedict Fox zanimljivim slučajem za riješiti.

Hollow Knight: Silksong konačno je izvirio, ali bez datuma izlaska

Josip Klanfar 13.06.2022.

Na jučerašnjoj Xboxovoj prezentaciji, ljubitelji metroidvania igara konačno su dobili novi prikaz za dugo očekivani nastavak Hollow Knight: Silksong. Nemamo još točan datum izlaska, ali znamo barem više nego što smo znali prekjučer.

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP24): Spektakularni kraj spektakularnog serijala

Igor Belan 04.06.2022.

Supraland Six Inches Under kao igra možda nije bio toliko dobar kao prvi Supraland, ali kao video serijal je ispao još i bolji. Zašto? Pa uglavnom zbog vas i vaših komentara koji su me vodili kroz cijelu stvar. Zaslužili ste onda i prikladan kraj.

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP23): Isplatio se sav trud oko ove igre

Igor Belan 11.05.2022.

Pa je li moguće da nakon više od 17 sati pretraživanja ovog svijeta i dalje pronalazim zanimljive zagonetke, nove likove i komadiće priče? A čini se da je! Evo na što sam sada naletio pa vi procijenite – je li ovo kraj?

HCL VideoIgramo Supraland Six Inches Under (EP22): Ova igra ne prestaje iznenađivati

Igor Belan 03.05.2022.

Baš kad pomisliš da nema šanse da ćeš ovako kasno u endgameu naći nešto zanimljivo, developeri te ošamare da se podsjetiš što igraš. Six Inches Under još ima mesa i Borat je odjednom u igri!

The Knight Witch je raspucana metroidvanija od bivših tvoraca Plants Vs Zombies

Zoran Žalac 30.04.2022.

Ove godine stiže nam nova 2D metroidvania s fantasy tematikom. The Knight Witch je zanimljiv naslov za igru, ali čekajte da čujete naziv studija koji ju razvija.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?