HCL.HR

Uskrs je stigao u Kingdom Come: Deliverance, donio ljepšu grafiku

Zoran Žalac 30.03.2018.   •   4 komentara   •   Trailer


Warhorse Studios izbacio je novu zakrpu za Kingdom Come: Deliverance te je posebno iznenadio PC igrače novim teksturama i poboljšanim zvukom.

Ako ste bili strpljivi i odgodili igranje RPG hita Kingdom Come: Deliverance, od danas će vam se to isplatiti. Naime, Warhorse Studios izbacio je zakrpu verzije 1.4 koja teži 10.7 GB u verziji za PC.

Zakrpa popravlja preko 200 bugova te dodaje nove opcije sređivanja lika (kroz frizuru i bradu), nove egzekucije i sl. Kako ovo ažuriranje stiže taman prije Uskrsa, Warhorse je pripremio i uskrsnu tematiku pa ćete u igri naći obojana jaja i tradicionalni usksrsni predmeti iz Češke.

Osim zakrpe od 10 gigabajta,, Warhorse je za PC gamere pripremio još jedno ugodno iznenađenje – DLC paket s HD teksturama i poboljšanim zvukom, također potpuno besplatno. Da biste mogli iskoristiti kvalitetnije teksture trebat će vam grafička kartica s najmanje 6 GB video memorije.

Nije poznato hoće li kvalitetniji zvuk i teksture biti dostupni i u verzijama za konzole, no znamo da će zakrpa 1.4 na konzole doći tek poslije Uskrsa, odnosno idući tjedan.

Komentari (4)

  • NeoGames

    30.03.2018 - 10:26

    Nije loše

  • HCM2A

    31.03.2018 - 00:09

    prije su izdavaci placali beta testere prije izdavanja igre
    danas,igraci placaju njima da bi bili testeri…

  • _FABO_

    31.03.2018 - 00:23

    cekaj, to mozemo imati a i nemoramo , jer ako to vec imamo a ne zelimo imati, ako imamo npr 1050ti, mozemo li igrati igricu a da ju ne updejtamo, a opet ako ju kupimo novu hoce li doci s tim updejtom pa ovi sa slabihjim grafama nece moci igrati , ili ? ! ahahha malo cudno pitanje

  • Zalos

    02.04.2018 - 12:02

    Svaka cast devovima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?