HCL.HR

Najavljena je JOŠ JEDNA vikinška igra – Land of the Vikings

Zoran Žalac 24.08.2022.   •   0 komentara   •   Trailer


Ako se niste zasitili vikinške tematike kroz AC Valhallu, Northgard, Expeditions Viking i Valheim, evo još jedne igre koja bi vas mogla zanimati.

Prilično sam siguran da je u razvoju barem pet igara u kojima bismo trebali voditi svoje pleme Vikinga, ali bez obzira na to – evo još jedne. Iceberg Interactive je najavio novu igru zvanu Land of the Vikings, koja je praktički vikinška verzija SimCityja.

Premisa joj je dobro poznata – cilj vam je izgraditi svoje vikinško naselje, preživjeti hladne zime s mećavama i razviti tehnologiju za izgradnju novih objekata koji će biti od koristi samom pučanstvu.

Svaki će virtualni stanovnik vašeg naselja biti  specifičan te će imati 20-ak karakteristika. Neki će biti dobre građe, neki će biti brbljavi, itd. Cilj će biti svakome pronaći odgovarajući zadatak za njegove karakteristike kako bi cijelo naselje što brže došlo do prosperiteta.

Land of the Vikings najavljen je za PC, a izaći će “kad Odin bude smatrao da je najbolje”. Doduše, igru već sada možete isprobati na Steamu jer je dostupna demo verzija.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?