HCL.HR

Pakao izgleda jako poznato u igri Devil’s Hunt

Zoran Žalac 28.08.2018.   •   2 komentara   •   Gameplay


Dobili smo još jedan turistički posjet vrućem paklu, ovoga puta u prikazu gameplaya iz igre Devil’s Hunt, u kojoj, ne biste vjerovali, lovimo vragove.

Devil’s Hunt je igra koju sam u prethodnim člancima opisao kao mješavinu stotinu i jednog viđenog motiva. Možda to nije profesionalno od mene, ali zanemarimo sad činjenicu da se glavni lik Desmond nalazi između dvije zaraćene strane, da nosi kožnjak i bježi iz pakla te da i sam ima vražije krvi… Stigao je novi prikaz gameplaya te igre pa bih možda trebao reći nešto objektivno da se iskupim.

Devil’s Hunt nije novi DMC. Bliže je Darksidersu uz sustav borbe koji je prisutan u igrama zadnjih deset godina. I sad sam opet krenuo s usporedbama, a nisam spomenuo ni kako mi bijela boja na rubovima namijenjenim za penjanje budi asocijaciju na hrpu drugih igara, uključujući Tomb Raider, Uncharted, Far Cry…

No, stvar koja me zaintrigirala je HUD element za vještine, onaj u donjem lijevom kutu. Siguran sam, sto posto, da sam ga već vidio u nekoj igri – baš s takvim dizajnom. Ili je moguće da sam ga vidio u čak dvije igre – Dragon Age: Inquisitionu i Assassin’s Creed Odysseyju pa mi se sve pomiješalo? A možda mislim i na Fable?

U bilo kojem slučaju, ako ste i vi vidjeli taj element sučelja u nekoj igri, svakako mi javite u komentarima.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • antrax83

    28.08.2018 - 14:58

    ok fale mu samo blades of chaos

  • _FABO_

    29.08.2018 - 22:49

    EVO GA PROTOTYPE 3!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?