HCL.HR

Pogledajte kako je izgledala otkazana Jason Bourne igra u stilu GTA i Watch Dogsa

Zoran Žalac 27.06.2022.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Pojavile su se snimke otkazane Jason Bourne igre zvane Treadstone, koja je bila u razvoju od 2007. godine za tadašnje PlayStation 3 i Xbox 360 konzole.

Prije nego su kreirali Prototype, u razvojnom studiju Radical Entertainment eksperimentirali su s nekoliko drugih igara otvorenog svijeta. Među njima je bila i otkazana akcijska igra po univerzumu Jasona Bournea, a upravo su iz te igre sada otkopani materijali koji nam pokazuju kakva je to igra mogla biti. Kanal Mafia Game Videos objavio je do sada neviđenu snimku igre u trajanju od desetak minuta, a kroz istu možemo vidjeti glavne mehanike gameplaya i nekoliko prizora iz samih misija.

Igra se zvala Treadstone i bila je u razvoju za PlayStation 3 te Xbox 360 u periodu između 2007. i 2008. godine. Bila je sandbox tipa, sa slobodnim kretanjem po gradu i vožnjom, a imala je prilično agilnog protagonista koji je skakao kroz prozore, koristio pokretne zaklone i uzimao protivnike kao štit.

Premda to sve danas izgleda grubo i nezgrapno, sama igra imala je neke interesantne ideje i mogla je biti nešto zanimljivo. Međutim, Treadstone je u konačnici otkazan te više nema nikakve šanse da će se ikada vratiti u život.

Komentari (3)

  • 312AE

    27.06.2022 - 13:11

    Uhh ,da je izašla tam negdje 2008 ,2009 bil bi to svakako hit ,igrala bi se sigurno u svoje vrijeme. Fale mi te sandbox igre s mračnijom tematikom smještenom u modernije vrijeme, poput The Getawaya,True Crime, Sleeping Dogs, danas su te igre sve neke šarene i lude i over the top,gdje tvoj lik mora plesati i ima šarenu odjeću i ultra je cool. Šteta da ovo nije nikad izašlo,isto tak This is Las Vegas ili The Agent ,bilo je dosta cool projekti u to vrijeme.

    • Lazy

      @312AE, 27.06.2022 - 13:19

      The getaway…uuuuuu posebno draga igra.

    • 312AE

      @Lazy, 27.06.2022 - 14:38

      I meni ,onak pravi Guy Ritchie! R.I.P Team Soho

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?