HCL.HR

Provjerite kako izgleda konkurencija Tonyju Hawku – u obliku ptičice na skejtu

Iva Osrečak 16.03.2021.   •   0 komentara   •   Gameplay


SkateBIRD će vam omogućiti grindanje po vijugavim slamkama, kickflipanje preko klamerica i urnebesnu zabavu u skejt parkovima od kartona i ljepljive vrpce.

Ako ste ikada zaigrali barem jednu Tony Hawk igru znate koliko skejtanje u videoigrama može biti zabavno. Tom su se mišlju vodili i kreatori indie igre SkateBIRD, razvojni studio Glass Bottom Games koji su provjerenu jednadžbu pokušali začiniti činjenicom da je glavni lik pro skejter ptičica.

U najnovijem gameplay traileru možete vidjeti isječak uredskog levela, The Office, koji donosi grindanje po monitorima, spajalicama za papire te skakanje po rampama od kartona i savijenih „Thrusher“ časopisa. Level je dio priče te predstavlja radno mjesto vlasnika naslovne ptičice koji je nezadovoljan u životu, a ptičica mu nastoji uljepšati radno mjesto.

Nakon prošlogodišnje odgode, datum izlaska još uvijek nije preciziran te se i dalje navodi kako bi SkateBIRD trebao izaći 2021. godine. Trenutno možete odigrati demo verziju igre na Steamu, ili ju staviti na svoju listu želja putem Switch eShopa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?