HCL.HR

Provjerite što sve dolazi u paketu s PlayStation Classic konzolom

Zoran Žalac 26.11.2018.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Sony nam je demonstrirao što se sve dobiva u paketu s minijaturnom PlayStation Classic konzolicom koja izlazi sljedeći tjedan.

Sony je neposredno prije izlaska PlayStation Classic konzole otkrio nekoliko sitnih, ali bitnih detalja o istoj. Uz sve ono što smo već znali, otkriveno nam je da će dužina kabla za kontrolere biti 1,5 metara te da će većina igara koje dolaze uz konzolu biti američkog NTSC formata, iako će ih nekoliko biti i PAL formata. Otkriveno je također i da će svaka igra imati 15 pozicija za snimanje na virtualnoj memorijskoj kartici.

Komentari (5)

  • Pararera

    26.11.2018 - 18:11

    Zašto nema naslova :O ?

  • THRViP

    26.11.2018 - 23:35

    Imam doma 20 godina star potpuno ispravan PS1 sa gomilom igara i nije mi ga palo na pamet upalit nakon izlaska PS2, isto tako mi nije palo na pamet upalit PS 2 nakon izlaska PS3 i isto tako mi nije palo na pamet upalit PS 3 nakon izlaska PS 4 😀 Imam ih sve i svi su i dan danas ispravni… Ne kužim ćemu ovo sada na tržištu ?

    • Zoran Žalac

      @THRViP, 27.11.2018 - 08:31

      Čuj čemu… da poberu novce, što drugo. I malo iz praktičnosti, ako ništa, jer se stare konzole ne mogu tek tako spojiti na današnje televizore.

    • MarioTina

      @Zoran Žalac, 27.11.2018 - 17:11

      Zoran,sve se to još lako sa spojiti jer pistoji scart port i treba ti samo taj kabal pogotovo kod nas jer smo jako spori u svemu i uvijek dobijemo zadnji.Čak nemamo ni HD programe u standardnom paketu a druge zemlje već imaju i 8K sliku.

    • Zoran Žalac

      @MarioTina, 27.11.2018 - 17:14

      Koliko sam ja upoznat, današnji TV uređaji više se ne proizvode sa scartom tako da ti tu treba ili neki adapter ili alternativno rješenje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?