HCL.HR

Zaigrao sam Supraball, onu igru na čijim temeljima je nastao Supraland

Igor Belan 06.07.2019.   •   7 komentara


Za Supraland već svi znate, napravio sam 20-ak videa o igri, ali jeste li znali da Supraball nije samo sport kojim se stanovnici Supralanda bave, već i stvarna igra? Zaigrao sam je tek danas i evo malo gameplaya – nije loša!

Komentari (7)

 • PppPP

  06.07.2019 - 23:32

  al ste dosadni sa supralandon

  • M_11

   @PppPP, 07.07.2019 - 14:22

   Ovih dana nema novi igrica zato je ovo

 • Spepi

  07.07.2019 - 00:16

  Ovu igru treba oživjeti. Preporučio bih da se osnuje HCL supraball ekipa, prvi ču se učlaniti. Igram supraball unazad par mjeseci, ali svidio mi se od onog trena kad sam zaigrao protiv devetorice stvarnih igrača. Koje god kvalitete ti igrači bili, nebitno je, jer su takve tekme uistinu zanimljive i neopisivo zabavne. Postoji društvo na discordu u kojem se učestalo organiziraju mečevi, ali pošto oni godinama igraju utoliko su i iskusniji u igri od mene. Stoga bih bio presretan da se organizira recimo HCL ekipa u kojoj bih ja, kao i ostali početnici, mogli postepeno ulaziti u ritam ove igre koja ima slojevit gameplay. Živjeli!

 • striborino

  07.07.2019 - 12:02

  Malo baca i na lucioball

 • Marko Plavcic

  07.07.2019 - 21:18

  Ova igra je meni jako dobra!Ja osobno mislim da bi trebala biti jako popularna,ja tu igru igram već jako dugo i jako je dobra.Moje mišljenje je:igra je odlična vrlo jednostavna bez puno komplikacija(pod komplikacije mislim Rocket Leauge zato jer igra ima jako puno svakakvih jumpova i tih stvari i trebate to sve pohvatat,a Supraball je nekakva igra koja je dosta jednostavna i neki put zna biti bugova,ali ja mislim ako bi se igra oživjela da bi mogla postati popularna kao SCUM(ali malo duže)ili kao Fortnite(i onda bi došli novi updatei).Dosta brzo završava match,nije stresna i ima tu ona loših strana a to su:Nema puno igrača pa kada igrate zna vas ubaciti sa profićima kada ste početnici i kada ste profići zna vas ubaciti sa lošim igračima.Samo ju vi još malo zaigrajte i kako glasi onaj komentar od “Sepi”mogla bi se osnovati HCL Supraball ekipa i to je to od mene. L.P.

 • maniacx

  08.07.2019 - 15:50

  ja san pokuša par puta za vikend se spojit i nisan uspija…hmmmm

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?