HCL.HR

Najavljen je Zoo Simulator, trebat će čistiti drek od nosoroga

Zoran Žalac 05.09.2022.   •   6 komentara   •   Trailer


PlayWay opet napada – nizu simulatora koji možda nikad neće izaći dodali su Zoo Simulator u kojemu ćemo skroz očekivano – upravljati zoološkim vrtom.

Ponedjeljak popodne je najdosadniji period za vijesti iz gaminga; srećom pa imamo tvrtku PlayWay koja točno u sekundu tada ima sulude najave jednako suludih igara. Ovoga puta nemaju Burek Simulator ni Zubar Simulator (iako sam siguran da i to uskoro stiže) – danas je red došao na Zoo Simulator: igru u kojoj ćemo preuzeti stari zoološki vrt i vratiti ga staroj slavi.

Istina je da već postoji hrpa igara u kojima možete učiniti isto, od Zoo Tycoona do Planet Zoo-a. Međutim, te igre nisu baš snimabilne sa svojim izometrijskim kamerama pa ćemo ovdje zoološki vrt sređivati pješkeiz prvog lica. Ili tako to barem prikazuje trailer koji u tradiciji PlayWaya izgleda sumnjivo koliko može izgledati.

Hoće li Zoo Simulator ikad biti dovršen? Teško je reći, ali ako su lansirali simulator udomljavanja životinja i akvarij simulator, stvarno ne vidim razloga zašto ovo ne bi ugledalo svjetlo dana… jednog dana.

Komentari (6)

  • kebbab

    05.09.2022 - 16:55

    Ovo odmah kupujem ako izađe 😁

  • Bronson

    05.09.2022 - 18:17

    Ovo ako bude imalo ovakvu grafiku, svaka im cast..

    • Zoran Žalac

      @Bronson, 05.09.2022 - 18:26

      Gledao sam jedno 15 puta trenutak na 0:41, mali koji se smije lijevo iza stakla, toliko je drugačije modeliran od ostalih dead-eye NPC-jeva u sceni da sam pomislio kako koriste stvarne snimke.

    • Bronson

      @Zoran Žalac, 05.09.2022 - 19:45

      Da, stvarno kad pogledas ali meni i animacije npr zivotinja i pokreti ruku deluju previse fino i realno da bi bilo istinito..

  • nikola720p

    05.09.2022 - 19:39

    Sta mislite o travel simulatoru,igra jos ta ne postoji,bilo odlicno putovanje na more…

  • Zlo

    05.09.2022 - 20:03

    Svi simulator osim goat simulator su shit

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?