HCL.HR

2K Games formirao novi studio Hangar 13

Stjepan Fikter 05.12.2014.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Vođenje novog studija 2K Gamesa preuzeo je bivši LucasArtsov producent za Star Wars naslove, a s novim studijom stvarat će visokobudžetne igre za trenutačnu generaciju igraćih platformi.

Izdavač Take-Two objavio je otvaranje novog studija Hangar 13 za čije je stvaranje zadužen 2K Games. Na čelo studija je zasjeo Haden Blackman, bivši LucasArtsovac koji je imao ulogu izvršnog producenta za Star Wars: Galaxies te je napisao scenarij za The Force Unleashed. Studio već radi na naslovu za trenutačnu generaciju igraćih platformi, no o čemu je točno riječ – nije otkriveno.

Sam Blackman kaže: “U Hangaru 13, naša mantra je ‘svaka priča za igrača je unikatna’. Naša ambicija je stvaranje igara iduće generacije koje omogućuju igračima da oblikuju svoja iskustva od trenutačnog gameplaya do dugoročnog utjecaja na svijet, likove i naraciju. Za realizaciju ovog cilja kreiramo vlastitu tehnologiju i okupljamo jezgru ljudi koji su strastveni u pružanju zrelih iskustava punim smislenih izbora.”

S druge strane, predsjednik 2K-a Christoph Hartmann izjavio je: “Bio je jednostavan izbor dovesti kreativno talentirani um i dokazanog voditelja poput Hadena Blackmana da bude na čelu novog 2K studija. Pod Blackmanovim vodstvom, Hangar 13 vodit će riječ u stvaranju nekih od najpamtljivijih AAA iskustava ove generacije.”

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?