HCL.HR

3D nije bitan, a Vita i PS3 izlaze u paketu prije 2013. godine, tvrdi Sony

Renato Pedišić 02.10.2012.   •   6 komentara


Završetak ere Sonyjevih 3D igara tek je danas dobio objašnjenje, a u novu eru gaminga Sony pokušava ući s uranjenim izlaskom Vita-PS3 paketa.

Koliko je prošlo otkad smo zadnji put čuli za neku PlayStation 3 igru s 3D podrškom? Puno, zar ne? Upravo razloge zašto je to tako ponudio je Feral Gara, šef britanskog ogranka Sonyja koji se o nekim do sada prikrivanim informacijama dobrano raspričao:

“Potrošači su odlučili o važnosti 3D-a. Samo ću reći kako je ta odluka bila da je 3D vrlo malo bitan. Imamo mogućnost za izradu 3D igara i postoji mogućnost da izdamo nešto veliko za tu funkciju PS3-a u bližoj budućnosti. To trenutno nije naša najvažnija ponuda kupcima pa vjerojatno razumijete zašto smo prebacili naš trud u izradu novih i zanimljivih IP-ova.”

Jeste li vi koristili 3D mogućnosti PlayStationa 3? Znamo da s Vitom tu funkciju niste koristili budući da Vita ni ne podržava 3D, ali zato će možda podržavati prodaju svog starijeg brata, PlayStationa 3 kada zajedno izađu u paketu čiji se početak prodaje očekuje ove božične sezone. Informacije o tome također je pružio Gara pa pročitajte što ima za reći:

“Nemamo ništa protiv bundlea PlayStationa 3 i PlayStation Vite, a postoji i mogućnost da se takvo što dogodi prije ovog Božića, ako takvo što odlučimo. Ne postoji razlog zašto ne bismo napravili “Vita plus PS3″ paket s par igara koje podržavaju cross-play funkciju te uz to dodamo PlayStation Plus pretplatu koju bi koristila oba uređaja.”

Veselite li se takvom paketu? Koliko biste bili voljni izdvojiti za njega?

Komentari (6)

  • kalmageddon

    02.10.2012 - 07:58

    Imam i jednu i drugu konzolu tako da necu kupovati sigurno, ali mislim da im se taj bundle i nece prodavati bas najbolje.. Prva stvar sto ce to biti hrpa novca koju masa ljudi nece moci ili htjeti izdvojiti za konzole, a druga je ta da netko tko hoce uzet PSVitu vjerovatno vec ima PS3, ili u nekom rijedjem slucaju obrnuto…. Tako da ako ovo bude kostalo malo manje nego da se uzimaju konzole posebno, nista od prodaje barem po mojoj procjeni 🙂 pozz

  • Disc0

    02.10.2012 - 14:40

    Ako ne bude unutra ps3 sa 12gb nego bilo koji drugi sa vecim hdd-om plus vita sa bar 8gb karticom za nekih 350-400€, to bi bilo isplativo.
    Ionako su u govnima do guse, pa me nebi cudili ovakvi ocajnicki potezi (pod ovo u govnima, ne mislim da PS dio, nego na cijeli SONY).

    • SonOfOsiris

      @Disc0, 02.10.2012 - 14:54

      eh kad bi bila ta cijena, to bi bilo super

  • segii

    02.10.2012 - 15:04

    Pa sta nemaju dovoljno novaca za development PS4?

  • chrizash

    02.10.2012 - 18:55

    u dansnje vrime mislim samo da ce to palit kod onih koji imaju visak novaca,smatram da u principu onaj tko novo ponudi jeftino ce ubost paru

  • adycro

    03.10.2012 - 16:09

    Ocigledna cijena ovoga nadam se da nece biti vise od 3000kn a i to je previse..ali to je negdje realna cijena prije Bozica i tako nesto…samo oni punih dzepova ce si moci to priustiti…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?