HCL.HR

4X strategija Distant Worlds 2 spajat će udaljene svjetove u 2022.

Stjepan Fikter 16.12.2021.   •   0 komentara


Fanovi svemirskog nadmudrivanja po galaksijama uskoro će imati prilike širiti svoj utjecaj što diplomatskim putem što ratovanjem.

Ekipa koja voli trošiti slobodno vrijeme na 4X strategije zasigurno je čula za Distant Worlds koji je ostavio dobar dojam na području specifičnih strategija. Budući da je od prethodnog djela prošlo sada već dosta godina, uskoro nam stižu nove galaktičke avanture osvajanja ili igranja diplomatskim putem.

Distant Worlds 2 na naša računala stiže 10. 3. 2022. kada će predstaviti 3D grafiku i unaprijeđeno sučelje kako bi se lakše snalazili na galaktičkoj mapi. Kada je riječ o galaksijama, igra bi trebala imati poprilično ogromne galaksije s dvije tisuće zvjezdanih sustava i desetak tisuća svemirskih tijela za istraživanje.

Na raspolaganju bit će sedam frakcija s kojima ćemo susretati druga carstva, vanzemaljske kolonije, trgovce, pirate pa čak i svemirska čudovišta. Uz to, igra će imati šarolike opcije za stvaranje vlastitog igraćeg iskustva s prilagođavanjem i skalom za igranje koja nama odgovara.

Povodom otkrivanja datuma izlaska objavljen je i novi trailer koji ne prikazuje gameplay, stoga ćemo bolje podijeliti jedan poduži prikaz galaktičkih avantura.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?