HCL.HR

A Hideo Kojima igra, a novi horor možda, a Overdose se zove valjda

Josip Klanfar 08.06.2022.   •   4 komentara


Naš dabar Đuka voli skočiti na plac u Dabrograd svaki tjedan po friške namirnice, pa usput posluša ima li kakav sočan trač u gaming svijetu. Danas je čuo nešto za novu igru Hideo Kojime.

Jučer se pojavila nova glasina vezana za sljedeći projekt legendarnog Hideo Kojime. Navodno je riječ o horor igri koja nosi naziv Overdose. I navodno su neki vidjeli materijale iz igre, s djevojkom u plavoj haljini, koja hoda niz mračni hodnik držeći svjetiljku.

Ako je vjerovati glasinama, igra bi se trebala moći igrati iz obaju perspektiva – prvog i trećeg lica, a glumica Margaret Qualley, poznata kao Mama iz Death Strandinga, angažirana je za ovaj projekt. Naravno, ove glasine treba uzeti s velikom dozom rezerve, ali navodno dolaze iz izvora koji je ranije “pogađao” stvari nepoznate običnim smrtnicima.

Treba reći da Kojima već duže vremena koketira s horor tematikom. Još je krajem 2019. poručio kako želi napraviti najstrašniju horor igru. Nedavno smo doznali da je u Death Stranding 2 dobio zeleno svjetlo i krenuo u razvoj, ali treba imati na umu da je od lansiranja prvog Death Strandinga prošlo već dvije i pol godine – to jest, dovoljno vremena za dodatni projekt.

Ako pratite Kojimu na Twitteru, onda znate da bi iza ovih glasina moglo biti istine. Naime, krajem 2021. tip je objavio fotografije “eksperimenta” u kojemu žena nosi svjetiljku u zamračenoj prostoriji. Slučajnost? Takve stvari rijetko kad postoje kod Kojime.

Podsjetimo, Kojima je navodno potpisao s Xboxom, pa je lako moguće da je to ekskluzivna igra koja nas očekuje. Iako ovo sve treba uzeti s dozom rezerve, vrlo je vjerojatno da ćemo vidjeti Kojimu na Summer Game Festu ili na Xbox + Bethesda Showcaseu, ako se ispostavi da je ovo istina.

Komentari (4)

  • mili1985

    08.06.2022 - 10:50

    Veselim se vidjeti Hidea u horor žanru. Mislim da će to biti pun pogodak.

  • djosic85

    08.06.2022 - 12:44

    Deset puta “navodno” u članku. Nikad nisi siguran s tim Hideom

    • PppPP

      @djosic85, 09.06.2022 - 11:38

      Navodno da nisi

  • Zoran Žalac

    08.06.2022 - 14:57

    Sad gledaj kad se glavni negativac u igri zove Hasan Kahraman.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?