HCL.HR

A mjuzikl godine je Saints Row: Gat Out of Hell

Zoran Žalac 04.12.2014.   •   3 komentara


Šašavost Saints Rowa otišla je na novu razinu. Trailer za nadolazeću ekspanziju zvanu Gat Out of Hell odrađen je tako, ni više ni manje, nego u obliku mjuzikla.

U hrpi standardno režiranih trailera istaknu se samo oni kvalitetni i domišljati. Novi slučaj developera Volitiona spada pod ovu drugu skupinu, a lako je shvatiti i zašto. Trailer za digitalni naslov Saints Row: Gat Out of Hell, naime, upriličen je kao mjuzikl. Čudna ideja sama po sebi, no čekajte dok ju spojite s likovima i radnjom igre. Da, upravo ćete vidjeti Sotonu koji svađu sa svojom kćeri Jezebel vodi kroz pjesmu, a zatim i glavnog junaka Johnnya Gata koji bi ju trebao spasiti.

Zašto je igra dobila tretman mjuzikla? E pa, Volition ističe kako su glavnu inspiraciju za igru vukli iz Disneyevih crtića – prvenstveno Uspavane ljepotice i Snjeguljice. Kombinacija je suluda, ali to vam je Volition. Bilo kako bilo, Gat Out of Hell pojavit će se kao digitalni naslov za PC, PS3, PS4, XBO te X360 platforme 20. siječnja iduće godine, te u sklopu Saints Row: Re-Elected edicije za PS4 i XBO.

Komentari (3)

  • q3clay

    04.12.2014 - 22:25

    L O L

  • Falak

    04.12.2014 - 22:55

    Genijalno 😀

  • Chevosaki

    05.12.2014 - 22:26

    Najbolja igra 2015. godine, meni vec sad

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?