HCL.HR

After the Fall novi je post-apokaliptični naslov tvoraca Arizona Sunshinea

Pero Mlinar 25.09.2019.   •   1 komentara


Iduće godine izaći će After the Fall, post-apokaliptična pucačina smještena u virtualnu stvarnost i ledeni svijet 80-ih godina.

Vertigo Games tvorac je Arizona Sunshinea, post-apokaliptične pucačine za VR koja se pojavila krajem 2016. godine pa po izlasku skupila prilično dobre ocjene  i općenito bila dobro prihvaćena. Novi naslov tog studija bit će After The Fall, najavljen za iduću godinu, kad bi se trebao pojaviti na PC-u i PlayStationu 4. Bit će to također VR pucačina.

Nalik Arizona Sunshineu, i After the Fall bit će post-apokaliptični naslov, no s razlikom da u njemu nema zombija, nego se igra smješta u paralelnu verziju 80-ih godina prošloga stoljeća, u razdoblje tijekom kojeg su ljudi uzrokovali novo ledeno doba. Nije precizirano kako je do toga došlo,  osim da je imalo određene veze s nekom vrstom posebnih droga i njihovim korištenjem, uzrokovanim mutacijama i tako dalje i tako dalje. Jedna stvar dovela je do druge, a svijet se konačno pretvorio u ledeni grob.

Što se gameplaya tiče, igru će istovremeno moći zaigrati do četiri igrača, a to je ujedno i nešto što se preporuča. Iskustvo je tada navodno dosta bolje nego kad se igra sam. Isto tako, za razliku od Arizona Sunshinea koji je bio metodičan i spor, After the Fall trebao bi izvedbom biti puno brži i dinamičniji od svojega prethodnika. Valjda ne na štetu naših želudaca.

Komentari (1)

  • Crota

    27.09.2019 - 16:19

    Zanimljivo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?