HCL.HR

Kome treba Age of Empires 4 kad stiže nova ekspanzija za Age of Empires 2: Definitive Edition

Zoran Žalac 16.12.2020.   •   7 komentara


Nakon što je uspješno oživio Age of Empires serijal remasterom prvih triju igara, Microsoft planira lansirati i nove sadržaje za najpopularniju igru u serijalu.

21 godinu stari Age of Empires 2 lani je dobio svoje Definitive Edition izdanje. To je izdanje objedinilo prijašnje ekspanzije za tu kultnu stratešku igru te joj pridodalo nadogradnje HD Editiona (The Forgotten, The African Kingdoms i Rise of the Rajas). No, Microsoft ne planira stati na tome pa iako u budućnosti stiže Age of Empires 4, dvojka će dobiti još jednu ekspanziju zvanu Lords of the West.

Nova ekspanzija donosi dvije dodatne frakcije: Sicilijance i Burgundijce. Oni će imati svoje dvije kampanje, a treća kampanja bit će vezana uz Edwarda Prvog i njegove Bretonce. Dobit ćemo tri nove jedinice: Coustillier, Flanders County Militia te Serjeant. Više detalja o najavljenim jedinicama provjerite u službenoj objavi.

Uz ekspanziju će se pojaviti i 16 novih achievementa. Lords of the West koštat će 10 eura, a pojavit će se na Steamu i Microsoft Storeu od 26. 1. 2021.

Komentari (7)

  • SanKa

    16.12.2020 - 14:33

    top

  • razer1234559

    16.12.2020 - 14:43

    Odlično, jedva čekam 26.1.2021 da se pojavi na Steamu pa da odmah kupim jer obožavam Age of Empires samo što baš nisam dobar u RTS igrama pogotovo u kampanjama pa mi je uvijek gušt igrati skirmish u takvim igrama. Ono što zapravo čekam je igra Gods Will Fall koji izlazi 29.1.2021 jer sam negdje pročitao da će igra biti kao Diablo što me posebno veseli pa tako da ću imati što za igrati.

  • Ice Cold

    16.12.2020 - 14:47

    Ljudi, imam problem pa ako jos neko ima iskustva sa ovakvim problemom ako može pomoći bio bi mu zahvalan, znači koristim istu karticu za kupovanje igara na ps storu već 2 godine, i sad odjednom ja idem kupit nešta i sony mi govori “credit card informations not valid” iako sam provjerio sve informacije koje su mi upisane na PS, i sve su točne. I onda sam otišao na PS Store na PC-u i tamo mi kazu da mi je kartica istekla iako ističe tek u 11. mjesecu 2023, i sad ne znam jel problem u PSN-u ili šta, čitao sam na internetu ljudi kažu da samo treba čekat da se PSN vrati u normalu.

  • Drunkenstein

    17.12.2020 - 12:09

    Meni je AoE 2 ponajbolja igra ikad, tu negdi u samom vrhu. Jedinica je isto imala dušu i bila vrlo dobra igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?