HCL.HR

Akcijski RPG Lost Ark izgubio se u 2021. i pronaći će se iduće godine

Stjepan Fikter 03.09.2021.   •   4 komentara


Iako ćemo tehnički moći zaigrati Lost Ark ove godine putem beta testiranja, puna verzija igre ipak neće biti dostupna ove jeseni, već 2022. godine.

Na ovogodišnjem E3 sajmu svjedočili smo najavi kako akcijski RPG Lost Ark dolazi na zapadno tržište i da bi ga trebali igrati ove godine u punoj verziji. To su bili prvobitni planovi koji u gaming svijetu od početka pandemije lagano padaju u vodu. U prijevodu, igra se pridružila ostalim naslovima koje ćemo zaigrati tek iduće godine u punom sjaju.

Naime, Lost Ark smo trebali igrati već ovog ljeta kroz beta verziju zahvaljujući suradnji Amazona i Smilegatea, ali i to je odgođeno pa ćemo tako imati prilike testirati igru krajem godine. Točnije, beta će trajati nekoliko dana i to od 4. do 9. 11. Ekipa koja kupi Founder’s Pack dobit će odmah pristup, no može se prijaviti i za besplatno testiranje.

Lost Ark će po izlasku biti besplatnog formata, no točan datum dolaska igre još nije poznat. Tako ćemo tek iduće godine moći vidjeti koliko je dobro ostario Unreal Engine 3 jer kada je igra bila po prvi puta najavljena krajem 2014. godine izgledala je veoma dobro.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • razer1234559

    03.09.2021 - 10:59

    Izgleda odlično i igrat će se nego mene zanima zašto je Last Epoch toliko dugo u early access-u? Kada će više ta full verzija igre?

  • Robotz

    03.09.2021 - 11:01

    Jbt ovu igru cekam skoro desetljece i sad kada je konacno trebala da izadje ove budale izaberu Amazona za publisera koji u isto vrijeme releasea svoj MMO New World.
    Odgoda je 99% zbog toga jer Amazon ne zeli konkurenciju na MMO marketu.
    Igra je out u Koreji i Rusiji godinama vec tako da ovaj dodatni polish bullshit PR ne pusim.

  • Hrvoje Smoljić

    03.09.2021 - 11:12

    Tugy i plaky

  • bladex

    03.09.2021 - 19:20

    Zasto se ove godine toliko naslova odgađa za sljedecu ?
    Ako se ne varam prijasnjih godina nije bilo toliko naslova odgođeno ili se varam ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?