HCL.HR

Ako kupite CoD: Advanced Warfare za stare konzole, besplatan vam je na novima

ToxarE 08.10.2014.   •   0 komentara


Activision nastavlja cross-buy praksu sa svojim naslovima koju je počeo s Destinyjem. Kupnjom novog Call of Dutyja za PS3 ili X360 verzije za PS4 ili Xbox One dobivate besplatno.

Activision se u periodu tranzicije sa starih konzola na novu generaciju pokazao kao dobrica. Prvo su kupcima Destinyja za stare konzole „poklonili“ next-gen verzije, a sada će istu stvar učiniti i s novim Call of Dutyjem. Naime, Call of Duty: Advanced Warfare bit će cross-buy naslov, što znači da kad kupite PS3 ili X360 verziju imate ga besplatno kada se prebacite na PS4 ili XBO.

Kvaka je jedino u tome što igru morate kupiti digitalno preko PSN ili XBL mreža. I naravno, to vrijedi samo za istu seriju konzola, pa kupnjom PS verzije nećete dobiti jednu na Xboxu i obrnuto. U slučaju da kupite PS4 verziju, besplatno ćete dobiti i onu za PS3.

Dobra je stvar što će taj „međugeneracijski“ prijelaz biti potpuno bezbolan pa sav napredak i statistike ostvarene u multiplayeru, kao i kupljeni DLC paketi i ostali sadržaji – moći će se prebaciti između različitih verzija sve dok koristite isti PSN/XBL račun na kojemu ste kupili igru. Doduše, ova ponuda neće trajati vječno nego do 31. svibnja iduće godine, nakon čega vrijedi ono – „kud koji mili moji“.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?