HCL.HR

Alan Wake najava

Igor Belan 08.04.2010.   •   3 komentara   •   HCL objave


Finski Remedy radio ga je čitavu vječnost, a mi smo se u trenutcima slabosti ironično rugali njihovom projektu. No tvorci Max Paynea konačno su dovršili novu igru – gospodin Alan Wake spreman je za avanturu svog života.

“Veterani HCL portala reći će da smo Alana Wakea već najavljivali, i to prije dvije i pol godine. Stoga se ova najava možda čini kao svojevrsno ponavljanje gradiva, no uvjeravamo vas da je Remedy u te dvije godine uvelike promijenio plan te nas tako u potpunosti ne čeka sve ono što su davne 2006. najavljivali. Ipak, to ne znači da je posrijedi temeljita promjena, pa prije nego krenemo s konkretnijim detaljima, dohvatit ćemo se samih početaka ove igre.” – kao i uvijek, ovo je bio tek uvod u našu veliku najavu Alan Wakea, koji nakon milijun i četristo tisuća odgoda (ako smo dobro prebrojali) konačno izlazi za nešto više od mjesec dana. Saznajte sve što morate znati o ovoj Xbox 360 ekskluzivi klikom na link ispod, a nakon što pročitate tekst ne zaboravite ostaviti nam i pokoji komentar.

NAJAVA: Alan Wake

Komentari (3)

  • Mansky Hunt

    08.04.2010 - 16:20

    Još uvijek ih pljujem jer neće izaći za PC.

  • svaba

    09.04.2010 - 10:14

    bas sam to ja htio pitati…hoce li izaci za PC

  • assassin86

    10.04.2010 - 02:18

    koliko ja znam unazad par godina igra se simultano radila i za xbox i za pc, i ne vjerujem da bi samo tako odustali od pc verzije na kojoj su tako dugo radili, mozda je to samo privremena odgoda dok sve ne posloze na svoje… tako da se stvarno nadam da ce jednom zazivjeti i na pc-ju..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?