HCL.HR

Besplatno se dijeli mobilna igra Alien: Blackout

Zoran Žalac 27.04.2020.   •   7 komentara


Ako vas nije strah, ovih se dana možete besplatno družiti s gadnim Xenomorphom u mobilnoj igri zvanoj Alien: Blackout.

Siguran sam da je najava nove Alien igre iza ćoška, a možda to nagovještava i promotivna ponuda u kojoj se na Android uređajima besplatno može nabaviti igra Alien: Blackout. Riječ je o horor avanturi koja se pojavila 2019. godine, a radnjom se nastavlja na događaje Alien: Isolationa za PC i konzole.

Za razliku od spomenutog Isolationa, akcija ovdje nije izvedena direktno. Nema borbe nego se pomoću holografskog sučelja upravlja okolišem i posadom koja bježi od Xenomorpha. U slučaju da vas neprijatelj nanjuši, uvijek možete isključiti struju i zatvoriti se u jednoj prostoriji.

Igra inače nije skupa – u redovnoj prodaji košta svega šest kuna. No, ako iz nekog principa ne kupujete mobilne igre, ovo je dobra prilika da zaobiđete svoja pravila i nabavite ju besplatno. Usput rečeno, Alien: Isolation također se može nabaviti vrlo povoljno u verziji za PC. Nije besplatan, ali je na popustu od 95% te košta manje od dva eura.

Komentari (7)

  • GAMEmaher

    27.04.2020 - 10:38

    Jučer ju baš snimio da daju free i pokupio… Ne kupujem te mobilne i baš mi sjelo tih free par naslova što me zanimalo 🙂 Još da dadu DeusEx GO i Assassins Identity i super…

  • Lazy

    27.04.2020 - 10:38

    Preuzeto, nez jel valja al hvala svakako.

  • Serpico

    27.04.2020 - 12:10

    Dva evrića za Isolation, ja ne vidoh bolji popust na Steamu za igru ovakvog kvaliteta. Ja ne znam postoji li bolja videoigračka adaptacija neke filsmske franšize od ove igre, rame uz rame sa Alienom i Aliensima.

  • Klaudio89

    27.04.2020 - 16:09

    U Isolationu si ful u strahu,ovdje neznam kakva će radnja da bude,budem ju skinuo pa ću vidjeti

  • Bocwana

    28.04.2020 - 06:29

    Kranje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?