HCL.HR

Oznaka: Alien

“Najstrašniji” mod napokon je došao u Alien: Isolation

Zoran Žalac 23.10.2023.

Ako ovoga Halloweena želite zaigrati nešto strašno, ali ne baš previše strašno, možda vam u životu treba modifikacija vlakića Tomice u Alien: Isolationu.

Alien: Isolation – sami u mraku

Zoran Žalac 07.10.2023.

Na današnji dana prije točno devet godina lansiran je Alien: Isolation – mnogima jedna od najstrašnijih igara preživljavanja, kao i jedan od najboljih primjera kako iskoristiti licencu filma.

Nakon Nicolasa Cagea u Dead by Daylight stiže – Alien

Zoran Žalac 02.08.2023.

Postavi gostujućih likova koji su se pojavili u hit igri Dead by Daylight uskoro će se pridružiti osmi putnik – zastrašujući Xenomorph.

Otkriveno je kad marinci kreću u boj u Aliens: Dark Descent

Stjepan Fikter 22.03.2023.

U Aliens: Dark Descent nećemo gledati napucavati ljigave protivnike ni iz prvog lica, niti iz trećeg lica nego ćemo na akciju gledati iz izometrijske perspektive dok izdajemo različite zapovijedi.

Besplatno ugrabite Alien Breed Trilogy na GOG platformi

Stjepan Fikter 16.02.2023.

Ako ste prije više od deset godina propustili izometrijsko napucavanje ljigavih čudovišta, GOG vas vraća u prošlost s besplatnim Alien Breed Trilogy paketom.

Navodno je u razvoju Alien igra inspirirana Resident Evilom

Zoran Žalac 23.11.2022.

Pojavila se glasina da je u razvoju visokobudžetna igra iz franšize Alien, planirana za aktualnu generaciju konzola i kraj 2023. godine.

HCL VideoJoš malo igram i filozofiram o srpskoj igri Scorn

Igor Belan 16.10.2022.

Ako je tech demo tech demo, je li Scorn onda art demo? Gdje je utor za odrubljen ud i zašto je puška živo biće u pravim rukama? Ajmo još malo filozofirati o Scornu prije recenzije!

U razvoju je još jedna Aliens igra, Xenomorph će nam sliniti i u VR-u

Zoran Žalac 15.07.2022.

20th Century Games najavio je kako za PC, konzole i VR uređaje u budućnosti stiže još jedna igra smještena u Aliens univerzum.

Aliens: Dark Descent je rijetka strateška igra u svijetu Aliena

Zoran Žalac 10.06.2022.

Na PC i konzole stiže nova Aliens igra, no zaplet je ovoga puta taj što strategija u stvarnom vremenu. Vodit ćemo grupu marinaca, boriti se protiv Xenomorpha, ali i nekih novih kreatura u Alien franšizi.

Strašni Alien: Isolation dolazi na mobitele

Zoran Žalac 17.11.2021.

Nagrađivana horor avantura Alien: Isolation sljedećeg će se mjeseca pojaviti na Android te iOS platformama. Navodno bez ikakvih kompromisa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?