HCL.HR

Alien Isolation bit će identičan na PS4 i Xbox One konzolama

nebel 27.06.2014.   •   0 komentara


Alien Isolation grafički će biti identična igra na dvjema aktualnim konzolama, a razlikovat će se tek u specifičnim mogućnostima Kinecta i DualShock 4 kontrolera.

S obzirom da je Xbox One u teoriji nešto slabija konzola od PlayStationa 4, u slučaju multiplatformskih naslova često se postavlja pitanje hoće li izgledati jednako dobro na oba uređaja. To neizbježno pitanje zahvatilo je i Alien Isolation, iako je već bilo potvrđeno kako će se igra u obje verzije vrtjeti u 1080p rezoluciji. Naime, u razgovoru za službeni Xbox Magazin, glavni dizajner igre Gary Napper iz Creative Assemblyja poručio je kako razlike između dvaju verzija neće biti tehničke u prezentacijskom smislu:

„Kada razmišljam o izradi igre agnostik sam za platforme jer razmišljam samo o razlikama tih platformi kroz različite mehanike koje možemo iskoristiti, poput svjetla na PS4 kontroleru ili stvari koje možemo učiniti s Kinectom 2.0. Stoga mislim da je izvedba prilično usporediva. Nema značajnog pada ili razlike u vizualnom pogledu između njih.“ – izjavio je Napper.

Nije nam poznato kakve je to mehanike Alien Isolation spremio za Kinect i DualShock 4, ali što se tiče PC verzije znamo da bi ona mogla dobiti podršku za Oculus Rift VR headset jer je na nedavnom E3 sajmu imala upravo demo koji je svim posjetiteljima uvukao strah u kosti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?