HCL.HR

Alpha Protocol recenzija

Igor Belan 02.06.2010.   •   1 komentara   •   HCL objave


Spoj RPG žanra i špijunske akcije izgledao je kao perspektivna kombinacija za naslov zvan Alpha Protocol. Igrali smo ga i recenzirali te možemo reći kako je nešto definitivno pošlo po zlu.

“Razvojni tim Obsidian iza sebe ima popriličnu reputaciju u svijetu video igara. Sastavljen je od brojnih veterana igraće industrije, koji su u razdoblju od sedam godina na tržište lansirali tri naslova – Star Wars: KOTOR 2, Neverwinter Nights 2 te igru koju danas recenziramo – Alpha Protocol. Dotični naslov je najavljen još 2008., ali se zbog niza odgoda na našim računalima / konzolama našao tek ove godine.” – djelić je ovo uvoda u našu upravo objavljenu recenziju igre Alpha Protocol, koju je za vas odigrao i recenzirao naš Zoran. Kako je ova perspektivna kombinacija RPG-a i stealth akcije prošla u našim recenzentskim rukama saznajte putem ispod priloženog linka. I ne budite stranci – ostavite koji komentar i recite nam kako ste vi doživjeli ovu igru.

RECENZIJA: Alpha Protocol

Komentari (1)

  • icemaher

    04.06.2010 - 11:19

    Zanimljiva igra a takodje i bedno uradjena, crosshair je katastrofa, neprijatelji su slepi. Ako je uporedim sa Bad Company 2, ispada najvece sranje do sada. Igram trenutno misije u Rusiji, ali cisto kao da prodjem celu igru da vidim do kraj kakva je, nisam uopste odusevljen od igru. Grafika mi nekako nula. Ko zna, mozda promenim misljenje kako dalje igram igru, ali za sad 2/10

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?