HCL.HR

Among the Wild spojit će vrtlarske avanture i uzgoj simpatičnih životinja

Stjepan Fikter 11.06.2024.   •   1 komentara


Podizanje idilične farme u Among the Wild doživjet ćemo iz prvog lica kad budemo uzeli lopatu u ruke ili neku od životinja s kojima ćemo moći ići i u avanturu otkrivanja divljine.

Među brojnim igrama koje su predstavljene proteklih dana našao se i Among the Wild, još jedan naslov koji nas vodi u farmerski život. No, ovdje nije riječ o standardnom podizanju idilične farme jer ćemo se morati brinuti i o čudnovatim životinjama baš kao i o našim baščama. Kako bi životinje mogle napredovati, za svaku vrstu morat ćemo upoznati se njihovom prehranom, ponašanjem te potrebama i osobinama.

S druge strane, moći ćemo graditi svoju farmu kako to želimo. Od klasične sadnje pa do postavljanja vrtova, torova ili pušnice, bit će tu još kuhanja kao i trgovanja. Naime, divljina oko naše farme sadržavat će resurse, životinje koje ćemo loviti, ali isto tako i prijetnje koje će nam se naći na putu. Bit će tu još prilike upoznavati različite ljude koji će nam otkrivati više informacija o svijetu, a za avanturistički element pobrinut će se i mogućnost rješavanja zadataka što će rezultirati osvajanjem unikatnih nagrada.

Uz sve to, Among the Wild krasi i oku ugodan grafički stil te igranje iz prvog lica koje bi trebali doživjeti prvo kroz alpha verziju. Prijave za testiranje rane verzije već su moguće s time kako se cilja da to krajem jeseni ili početkom zime.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?