HCL.HR

Oznaka: Farmerske igre

Pogledajte kako je izgledalo veliko okupljanje virtualnih farmera – FarmCon 22

Zoran Žalac 29.07.2022.

Ranije ovog mjeseca održana je konvencija fanova Farming Simulatora u Mannheimu na kojoj se okupilo 900-njak virtualnih farmera. Evo kako je to izgledalo.

Bounty Star je farmerski Titanfall, stiže 2023.

Stjepan Fikter 29.07.2022.

Mechovi koji se u akciju bave i uzgajanjem nisu nova pojava, no Bounty Star će nam pokazati kako takav život izgleda na postapokaliptičnom američkom jugozapadu.

Na jesen stiže Farming Simulator 22 Platinum Edition, evo što sve donosi

Zoran Žalac 12.07.2022.

Ove godine neće biti novog Farming Simulatora, ali će zato Farming Simulator 22 odbiti prošireno Platinum izdanje s kojim će doći više od 40 novih vrsta vozila.

Harvestella je igra o životu na selu, gdje nema kruha bez motike

Zoran Žalac 28.06.2022.

Iz Square Enixa nam stiže nova simulacija života zvana Harvestella. Stavit će nas u šareni svijet gdje se bavimo poljoprivredom i uzgojem životinja, sve dok ne dođe do velikih klimatskih promjena.

Pali mecha: na proljeće slijedi gradnja i sadnja u Lightyear Frontieru

Stjepan Fikter 14.06.2022.

Kombinacija mechova i farmerskog života stiže nam prvo u ranoj verziji kako bi mogli testirati našeg robota bilo to samostalno ili kooperativno.

HCL VideoZaigrao sam My Time at Sandrock, simulacijsku igru uz koju se opušta mozak

Filip Zorić 31.05.2022.

My Time at Portia je bila dosta simpatična igra koja je mogla čak konkurirati „teškašima“ svog žanra poput Stardew Valleya i Animal Crossinga. Nastavak zvan My Time at Sandrock je stigao do early access faze pa sam odlučio spakirati kofere i okušati se u životu usred pustinje.

Farming Simulator 22 okupio je tri milijuna farmera

Zoran Žalac 25.01.2022.

Najnovije izdanje simulacije farmerskog života ostvarilo je zavidan rezultat u prodaji. Virtualnom se poljoprivredom do sada odlučilo baviti više od tri milijuna igrača.

HCL VideoZapočeo sam uzgoj svinja u Farming Simulatoru 22, bit će tu posla

Filip Zorić 07.12.2021.

Uzgajanje biljaka je možda glavni način zarade u Farming Simulatoru 22, ali došao je trenutak za dovesti prve životinje na farmu. Pa pogledajte kako se brinem za svinju Biserku i društvo.

HCL VideoNamučio sam se s izazovima farmerskog života u Farming Simulatoru 22

Filip Zorić 02.12.2021.

Farming Simulator je jedan od onih simulatorskih serijala koji se shvaća ozbiljno i želi igraču dati autentično iskustvo. Zaigrao sam najnoviju inačicu kako bi vidio kakve se kompleksnosti kriju ovdje.

Farming Simulator 22 u tjedan dana prodan u više od 1,5 milijuna primjeraka

Stjepan Fikter 30.11.2021.

Virtualna poljoprivreda sve je popularnija, a to je potvrdio Farming Simulator 22 impresivnim brojem prodanih primjeraka u prvom tjednu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?