HCL.HR

Oznaka: Farmerske igre

HCL VideoIgramo Ranch Simulator (EP4): Idemo u lov na medu

Igor Belan 07.04.2021.

U prošle tri epizode potraga za medvjedom nije urodila plodom, ali najnovije informacije kažu mi da se nalaze na južnoj strani mape. Pa idemo to provjeriti!

HCL VideoIgramo Ranch Simulator (EP3): Pokrećemo ozbiljan biznis na selu

Igor Belan 21.03.2021.

Pogledajte kako otkrivam da u Ranch Simulatoru zapravo nema mesa pa razmišljam što napraviti s jedinom svinjom koju sam si uspio priuštiti. Sve to dok usput pokrećem ozbiljan biznis s jajima.

Farmerska simulacija Coral Island postala je još jedna Kickstarter uspješnica

Stjepan Fikter 10.02.2021.

Naslov koji sebe opisuje kao tropskom verzijom Stardew Valleya ući će u razvojni ciklus zahvaljujući dostignutom cilju koji je ostvaren u manje od 36 sati.

Coral Island želi modernizirati farmerske igre umjesto da bude GMO kopija

Zoran Žalac 06.01.2021.

Indonezijski tim Stairway Games najavio je farmersku igru Coral Island koja je inspirirana klasicima žanra, ali im želi modernizirati gameplay.

Stardew Valley za PC dobio je farmu na plaži

Zoran Žalac 22.12.2020.

Hvaljeni indie naslov Stardew Valley na PC-u je dobio veliko ažuriranje verzije 1.5 kojom je dodana opcija lokalnog co-opa, ali i nova mapa.

My Time at Sandrock nastavak je My Time at Protije

Zoran Žalac 26.10.2020.

Kineski studio Pathea Games na Kickstarteru traži budžet kojim će financirati razvoj nastavka simulacijske igre My Time at Portia.

Stardew Valley dobit će split-screen multiplayer

Zoran Žalac 17.10.2020.

Igrači Stardew Valleya na konzolama i PC-u moći će konzumirati dodatni oblik multiplayera za 2-4 igrača na istom ekranu.

Gasi se FarmVille, recite tetkama i strinama

Zoran Žalac 29.09.2020.

Igra koja je bila pravi hit na Facebooku prije desetak godina uskoro će biti eutanizirana zajedno sa softverom na kojemu je bazirana.

Farming Simulator 19 pokazao je svoj novi vozni park u alpskoj ekspanziji

Zoran Žalac 26.08.2020.

Farming Simulator 19 ove će jeseni dobiti još jednu ekspanziju, a u novom traileru povodom Gamescoma možemo vidjeti što sve odlazak u Alpe donosi našim farmerskim rukama.

RecenzijaSummer in Mara

Stjepan Fikter 02.07.2020.

Malo sadnje, malo craftinga, malo istraživanja i puno igranja poštara. Srećom, ugodni vizuali i fantastična atmosfera balansiraju prema opuštajućem, a ne super napornom iskustvu.

Craftopia spaja Zeldu i Farmville u jednu igru koja uskoro izlazi na PC-u

Zoran Žalac 08.06.2020.

U sedmom mjesecu ambiciozna japanska igra Craftopia ulazi u fazu early accessa na Steamu gdje će minimalno provesti jednu godinu.

Idućeg mjeseca obavljamo farmerske poslove u Summer in Mara

Stjepan Fikter 30.05.2020.

Kako bi se adekvatno pripremili za uživanje u tropskom okruženju dok se brinemo za farmu, može se preuzeti demo verzija i naučiti osnove poljoprivrede i drugih mehanika.

Besplatno si nabavite 3D avanturu Deiland

Zoran Žalac 20.03.2020.

Španjolski tim Chibig odlučio je pokloniti svoju prvu igru svim zainteresiranim igračima na Steamu. Budite brzi i zgrabite 3D avanturu zvanu Deiland.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?