HCL.HR

Oznaka: Farmerske igre

My Time At Portia dobila je datum izlaska za konzole

Zoran Žalac 20.03.2019.

Ambiciozna igra My Time At Portia uskoro će se pojaviti i na konzolama gdje će igrači opet moći sakupljati govna i graditi svoju farmu.

Atomicrops je konkurencija Farming Simulatoru – s daškom nuklearne apokalipse

Zoran Žalac 13.03.2019.

Atomicrops je hibrid koji se dobije križanjem simulacije farmerstva i roguelike pucačine s temom post-apokalipse. Nema do mutiranog kukuruza.

Stranded Sails je šarmantni spoj Stardew Valleya i gusarske tematike

Hrvoje Smoljić 07.03.2019.

Dolazi nam još jedan šareni virtualni svijet u kojem ćemo si prisvojiti i obrađivati komad zemlje. Ovog puta kao gusar nasukan na ukletom otočju.

Stardew Valley uskoro stiže na Android uređaje

Filip Zorić 27.02.2019.

Stardew Valley je jučer proslavio svoju treću godinu na tržištu, a sada znamo kad će ovu poljoprivrednu simulaciju zaigrati korisnici Android uređaja.

RecenzijaMy Time At Portia

Zoran Žalac 03.02.2019.

Šarene post-apokalipse očito su u trendu pa smo posjetili jednu takvu u gradiću zvanom Portia. Svoj smo kruh ondje teško zaradili, ali cijelo iskustvo bilo je iznimno relaksirajuće.

HCL VideoOtvorio sam novu firmu u My Time at Portia i nabacivao se curama po gradu

Igor Belan 19.01.2019.

My Time at Portia igrao sam prije godinu dana u Early Accessu, a sada kad je vani full verzija odlučio sam početi iznova s novom firmom i lovom na nove cure po gradu. Evo kako je to izgledalo za početak. Btw, u ovoj igri ne trebaš lovit cure po gradu. To sam samo ja.

Vani je My Time At Portia, krenulo je seosko preuređenje

Pero Mlinar 17.01.2019.

Nakon duljeg vremena provedenog u early accesu, izašao je My Time At Portia – post-apokalitični naslov u kojemu gradite farmu.

RecenzijaFarming Simulator 19

Zoran Žalac 12.12.2018.

Obuli smo farmerske čizme, sjeli u traktor, digli poticaje i krenuli raditi za kruh sa sedam kora. Evo kako je to prošlo.

Farma treba vašu pomoć, uskoro izlazi Farming Simulator 19

Zoran Žalac 20.11.2018.

Nakon napucavanja i silnih drugih aktivnosti u svijetu videoigara od ovoga tjedna moći ćemo pustiti brigu na veselje i sjesti u traktor. Veliki traktor.

Provjerite što Farming Simulator 19 ima u svojoj garaži

Zoran Žalac 08.11.2018.

Ogromni kombajni i ništa manje sposobni traktori čine iznimno bogat vozni park Farming Simulatora 19 u kojemu ćete naći licencirana vozila stotinu i nešto proizvođača.

Farming Simulator 19 želi pružiti utjehu PC igračima koji ne igraju RDR 2

Zoran Žalac 30.10.2018.

Tvorci Farming Simulatora 19 iskoristili su uzbuđenje oko Red Dead Redemptiona 2 da bi najavili dolazak “drugačije vrste kauboja”.

Koke i kravice traže poseban tretman u Farming Simulatoru 2019

Zoran Žalac 18.10.2018.

Pri vođenju farme u Farming Simulatoru 19 većina posla otići će na uzgoj različitih agrikultura, no posebnu brigu tražit će i nekoliko domaćih životinja.

Stardew Valley napokon stiže i na mobitele

Zoran Žalac 09.10.2018.

Nakon što je osvojila skoro sve aktualne konzole, popularna farmerska igra Stardew Valley stiže na iOS 24. 10. te nešto kasnije i za Android uređaje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?