HCL.HR

Animirani film Resident Evil: Vendetta vraća se na sam početak serijala

Zoran Žalac 19.09.2016.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


U nedostatku originalnih ideja, Capcom vraća animirani serijal Resident Evil filmova na sam početak, barem što se tematike tiče.

resident evil vedetta

Jednako kako su igrani Resident Evil filmovi odlutali od onoga što je u početku tvorilo poznati serijal survival horor igara, tako su zalutali i animirani filmovi. Nakon Resident Evila 5 pokušalo se objediniti radnju igara i tih filmova u neku koherentnu cjelinu, no to baš i nije urodilo plodom. A kad već Resident Evil 7 ne liči na išta ranije viđeno u franšizi, Capcom je fanovima ipak odlučio dati dašak poznatih elemenata.

Animirani film Resident Evil: Vendetta je proizvod toga i navodno je riječ o originalnoj priči… sa sastavnim elementima svega onoga što je tvorilo prijašnje Resident Evil igre. U glavnim ulogama su Chris Redfield, Rebecca Chambers i Leon Kennedy, ponovno su u velikoj vili koja možda je, a možda i nije Spencerova vila iz prvog Resija. Zombiji su također tu, i sve djeluje vrlo poznato, što je očito bila i ideja iza filma.

Kako vama djeluje ovaj povratak u prošlost? Biste li se radije na ovakav način prisjećali slavnih dana Resident Evila ili ste spremni za novo poglavlje s ludom obitelji Baker?

Komentari (1)

  • zeljo024

    20.09.2016 - 00:41

    A gde su Jill Valentine i Claire Redfield?
    Bez njih to nije to.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?