HCL.HR

Bioware unosi dašak Mass Effecta u nadolazeći Anthem

Hrvoje Smoljić 09.11.2018.   •   3 komentara


Anthem će omogućiti da se svi fanovi razočarani Andromedom vrate u doba originalne Mass Effect trilogije, kroz predmet isključivo kozmetičke prirode.

Ljubitelji Mass Effect franšize znaju da je 7. 11 proslavljen tzv. N7 dan, nazvan tako prema specijalnoj vojnoj postrojbi čiji je član bio i glavni lik te igre, narednik Shepard. Slaveći taj dan proizvođač Mass Effect otkrio kako će igrači u njihovoj nadolazećoj igri, Anthem, lika moći opremiti u blago modificirani oklop koji su pripadnici te jedinice nosili u Mass Effect serijalu.

Ovom prigodom prikazan je oklop za Interceptor klasu Javelina, no to neće biti jedini oklop jer znamo da će sličan imati i Ranger klasa. Samim time, izgledno je da će sve klase u Anthemu dobiti svoj “Mass Effect tretman”.

Uz to je dobra vijest što ti oklopi neće biti dio plaćenog sadržaja već će ih svi igrači moći otključati samim igranjem.

Komentari (3)

  • NeoGames

    09.11.2018 - 13:07

    Kaće dragon age?

    • Loghain

      @NeoGames, 09.11.2018 - 15:13

      Iskreno baš me zanima kako će taj novi DA ispasti bez nekih ljudi koji su puno napravili za taj serijal a koji su predstavljali onaj stari Bioware puput pisca Davida Gaidera koji je tamo radio od Baldurs Gate serijala a osmislio je neke od najboljih likova poput Morrigan, Loghaina , Fenrisa, Cassandre etc.

  • Loghain

    09.11.2018 - 14:08

    Fakat mi se gadi taj EA sto uradi od BW, studio koi je bio poznat po izradi odličnih RPG-ova tjera da radi ove mp looter shootere…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?