HCL.HR

Ara: History Untold vodi nas na povijesno putovanje u grand strategy okruženju

Stjepan Fikter 12.06.2022.   •   1 komentara


Kreatori Ashes of the Singularityja pripremaju novi strateških pothvat u obliku Ara: History Untold za kojeg kažu kako će biti revolucionarna evolucija strategija na poteze.

Prvi pogled na strategiju Ara: History Untold nije nam otkrio puno osim kako će sadržavati putovanje kroz povijest. To možemo zahvaliti traileru bez trunke gameplaya, ali tu su drugi detalji koji zapravo otkrivaju o čemu se radi ovdje. Riječ je o strategiji na poteze unutar grand strategy okruženja, a kreatori igre Oxide Games najavljuju revoluciju ovog žanra.

Poprilično velike riječi za potpuno novu igru koja na prvu podsjeća pomalo na kultni Civilization. Dočekat će nas tako “istraživanje dinamičnog svijeta”, iako ne znamo točno značenje toga. Moći ćemo vladati stilom koji želimo što je standard u ovakvim naslovima. Bit će tu izgradnja nacije uz pomoć različitih građevina kao i istraživanje tehnologija. Naravno, morat ćemo i braniti sve ono što sagradimo.

Koliko će ovo zbilja biti evolucija strategija na poteze ostaje nam za vidjeti, a prvi pogled moći će se dobiti putem Insider programa ako se prijavite na službenoj stranici. Ara: History Untold igrat ćemo na PC-ju te će se moći od prvog dana isprobati i putem Game Passa.

Komentari (1)

  • Cobalt11

    14.06.2022 - 09:01

    Neka, civilization treba kompeticije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?