HCL.HR

Arma Reforger je navodno nova Arma – za PC i konzole

Zoran Žalac 14.05.2022.   •   5 komentara


Procurili su navodni materijali za igru Arma Reforger, koja bi mogla biti prvi dio Arma serijala rađen za konzole dok PC igrači čekaju najavu Arme 4.

Prije nekoliko dana pisali smo vam da ćemo 17. 5. doznati kakva budućnost čeka militaristički serijal ARMA. No, čini se kako su neki materijali vezani za prezentaciju nove Arma igre već u opticaju i prije službene najave. Sve je za sada neslužbeno, ali ako se ispostavi da su glasine istinite, stiže nam Arma Reforger.

Navodno bi to trebala biti prva Arma za konzole (ali bit će i PC verzije) koja će za cilj imati privlačenje nove publike dok Bohemia radi na Armi 4. Navodi se kako će Arma Reforger biti premium igra bez DLC-ova i mikrotransakcija, fokusirana na multiplayer. Spominje se integrirani editor i podrška za modificiranje unutar same igre.

Navodno bi Arma Reforged trebala biti smještena u alternativnu 1989. godinu i na otok Everon gdje se vode bitke između američkih i sovjetskih snaga. Otok će biti velik 52 kvadratna kilometra, a na njemu će se moći voziti šest vrsta vozila. Spominje se 15 tipova oružja, kompetitivni i kooperativni gameplay te tri igrive frakcije.

Dostupan je cijeli dokument koji izgleda autentično i vjerojatno se radi o istinitim informacijama. Ukratko, Arma Reforger trebala bi biti uvod u Armu 4, koju Bohemia razvija na potpuno novom engineu zvanom Enfusion. Za to im navodno treba više vremena tako da će ovaj proizvod poslužiti da skrati čekanje do toga.

Komentari (5)

  • RickBarry

    14.05.2022 - 21:07

    Previše kompleksno za konzolu. S obzirom kako se tamo igra Rust i Rainbow, fail. Inače, jedva čekam.

    • spoony

      @RickBarry, 15.05.2022 - 16:05

      upravo su tako upropastili i dayz, jer su ga prilagođavali inferiornim konzolama. skoro 10 godina nakon izlaska auti i dalje lete, helikoptera nema, nisu u stanju napraviti ni bicikl.

      očito nastavljaju po istom, tako da možemo očekivati smeće od A4.

  • zlakob

    14.05.2022 - 22:28

    flashback na operation flashpoint cold ward crisis 🙂

  • Rastmahatta

    16.05.2022 - 07:29

    Čemu forsanje konzola i to baš za Arma serijal, koji je naširoko poznat po community add-on i modovima. Pa ne uzima se Arma zbog vanilla igre, skine se Star Wars i WW2 mod i igra Hitler protiv Darth Vadera

  • trotoar222

    16.05.2022 - 11:47

    Da smanje malo kompleksnost, uvedu destrukciju i imali bi franšizu koja bi izbacila Battlefield potpuno i opravdano “iz igre”.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?