HCL.HR

Ubisoft je potiho potvrdio novu Assassin’s Creed multiplayer igru

Zoran Žalac 29.10.2022.   •   1 komentara


Ubisoft je u svom financijskom izvješću potvrdio kako se multiplayer projekt za Assassin’s Creed Infinity zove Project Invictus te da će biti odvojena igra.

Prošlog je mjeseca Ubisoft imao hrpu najava za budućnost Assassin’s Creeda, uključujući buduće igre koje još nemaju ni nazive nego ih zovu Codename Red, Codename Hexe, Codename Jade… E pa nisu skroz gotovi s “Codename” projektima u svijetu Assassina jer su u svom financijskom izvješću upravo potvrdili još jedan – Codename Invictus.

Radi se tu o multiplayer igri koja će biti odvojena od avantura u Japanu, Svetom Rimskom Carstvu, Kini i gdje god Assassini budu išli sljedeće. Na Codename Invictusu radi tim kojeg predvode veterani For Honora – igre koja je od svih Ubisoftovih multiplayer naslova vjerojatno najbliža izvedi Assassina (borba u trećem licu, povijesni i fantasy aspekt, itd.).

Multiplayer je u Assassin’s Creed serijalu debitirao još 2010. godine uz AC: Brotherhood. Nakon toga značajnu multiplayer komponentu imao je neslavni AC: Unity, ali s fokusom na kooperativno igranje. Bila je to ujedno i zadnja multiplayer komponenta koju pamtimo te se serijal kasnije okrenuo isključivo single-player avanturama.

Komentari (1)

  • tylerogg

    29.10.2022 - 11:58

    Interes je da sto vise bude multiplayer igrica da mogu ugurati svoje placene hakere da kolju talentirane igrace.Ubishterska posla.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?