HCL.HR

Assassin’s Creed Unity zapravo će biti francuska sapunica, najozbiljnije

nebel 16.08.2014.   •   5 komentara


U središtu priče Assassin’s Creed Unityja, potaknute zbivanjima Francuske revolucije, stajat će zaljubljeni par Arno Dorian i Elise de la Serre.

Ranije ovog mjeseca doznali smo kako protagonist novog Assassin’s Creeda ima neke čudne afinitete u izboru žena. Naime, Arno Dorian namjerio se na Elisu de la Serre, što ne bi bio problem kada se ista ne bi nalazila na sasvim suprotnoj strani – u redu Templara. Kreativni direktor AC Unityja Alex Amancio za Game Informer objasnio je kako je prelazak na novo poglavlje AC sage bio savršena prilika za uvođenje ljubavnog zapleta.

„To je nešto što smo duže vremena željeli napraviti. Osjetili smo da je s ovom generacijom dobra prilika da dostavimo priču koja je ozbiljnija i za zreliju publiku. Ljubavne priče uvijek su teško izvedive u videoigrama jer na kraju mogu vrlo lako postati digresijom od glavne stvari. Time što smo Elise postavili za Templarku i učinili je dijelom glavne problematike radnje i glavnog lika, spriječilo je da to postane B-zaplet ili digresija.“ – izjavio je Amancio nadodavši:

„Željeli smo stvoriti pametnog i inteligentnog, višeslojnog lika koji ne spada pod poznate klišeje koje likovi mogu imati. Kada kreiramo likove, nevezano je li to Arno ili Elise, tretiramo ih kao likove. Spol je tu zamršeni dio, ali nikada nije faktor koji odlučuje kakav ćemo lik imati. Najvažnije je da to bude snažan lik.“

Komentari (5)

  • nemanjabl

    16.08.2014 - 14:39

    televisia presenta

    • kmarkecGamer

      @nemanjabl, 16.08.2014 - 16:50

      haha +1 😀

    • Red Falcon 2

      @nemanjabl, 16.08.2014 - 20:29

      Takav užas sigurno ne bude bio.

  • TessaraVejgan

    16.08.2014 - 18:39

    A koju sapunicu su odlučili kopirat, Sulejmana.

  • Ksenija

    17.08.2014 - 21:10

    Bice to nesto novo za igrace Assasin`s Creeda, sigurno ce biti misija gdje je spasavamo iz nevolja(kao u trejleru), jedva cekam!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?