HCL.HR

Avantura iz prvog lica naziva Betrayer izlazi 24. ožujka

Stjepan Fikter 12.03.2014.   •   2 komentara


Blackpowder Games, koji se sastoji od bivših Monolithovih zaposlenika, objavio je kako njihova crno-bijela avantura Betrayer, čija se radnja odvija u 1604. godini, izlazi 24. ožujka.

Bivši zaposlenici Monolith Productionsa koji su radili na F.E.A.R.-u, a sada su okupljeni pod imenom Blackpowder Games, objavili su datum izlaska svojeg prvijenca Betrayer.

Igra će se pojaviti u prodaji 24. ožujka po cijeni od 20 dolara, dok je već sada moguće isprobati nedovršenu verziju putem Steam Early Accessa i to za 14.99 dolara. Ova cijena ostaje sve do službenog izlaska pa ako želite proći jeftinije, još uvijek možete.

Betrayer je inače avantura iz prvoga lica čija se radnja odvija 1604. godine u koloniji na obali Virginije. Kako to obično biva, po dolasku nailazite na duhove i misterije te morate otkriti što se dogodilo. Uz to, igra će se inače još isticati i svojim monokromatskim prikazom.

Dizajner i pisac Craig Hubbard kaže: “Ovo je igra koja stavlja naglasak na istraživanje i otkrivanje uz minimalno vođenje za ruku. Najviše smo ponosni na to što je Betrayer prepoznatljiv. Kada se odlučite kreirati akcijsku igru iz prvog lica sa sedam ljudi, najveći strah je da ćete napraviti nešto suvišno: jeftiniju verziju većeg i boljeg naslova. No, sigurno mogu reći kako niste igrali ništa slično.”

Komentari (2)

  • c_ronaldo

    13.03.2014 - 13:57

    Igra ne deluje lose uopste,samo sto ovaj kontrast crno-belog ubija oci.. Mozda ce do izlaska igre to odraditi da budu normalne boje..

  • departed1983

    13.03.2014 - 14:08

    Da bas ubija. Meni se svidja sto je ubacena crvena. Jos da ubace jessicu albu i da bude sin city u 17 stoljecu 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?