HCL.HR

Batman: Arkham Origins će imati multiplayer?

nebel 24.04.2013.   •   9 komentara


Nova Batman Arkham igra navodno će biti prva igra u serijalu koja će uz singleplayer sadržavati i način igre za više igrača. Otkriveni su i neki prvi detalji.

Poznati gaming blog Kotaku navodi kako će nedavno najavljeni Batman: Arkham Origins, pored singleplayera, sadržavati i multiplayer način igranja. Informacija dolazi od “dva nezavisna izvora”, a Kotaku u svom članku napominje kako igrin izdavač Warner Bros. sve ovo nije htio službeno komentirati.

O samom multiplayeru nema mnogo detalja, no ti anonimni izvori navode kako ćemo tijekom barem jedne sekcije multiplayera moći igrati kao član Jokerove ili Baneove bande u borbi protiv Batmana i Robina. Neki od negativaca za koje se navodi da bi na neki način trebali sudjelovati u multiplayeru su Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke i “neka vrsta Electroman lika”. Za potonjeg se pretpostavlja da bi mogao biti Electrocutioner.

Što vi mislite o eventualnom multiplayeru u novoj Batman Arkham igri? Potpuno nepotrebno ili dobar povod da se uz igru zadržite malo duže?

Batman: Arkham Origins izlazi 25. listopada za PC, X360, PS3 te Wii U.

Komentari (9)

  • LocDog

    24.04.2013 - 15:09

    Nepotrebno

    • LocDog

      @LocDog, 24.04.2013 - 15:09

      igrat ce se mozda mjesec dana i onda umrijet

  • snooker

    24.04.2013 - 15:26

    naravno da će imati, odsad će sve imati mp ili co-op da bi imalo bolju prodaju

  • Zealot

    24.04.2013 - 15:37

    Kad sam cuo da igru radi drugi razvojni tim koji ne stoji iza prethodnih igara razocarao sam se,al opet sam se ponadao da ce uz mnogo truda napraviti igru dostojnu arkham serijala,a sad cujem kako rade i multiplayer to jest mod kojeg se ni rockstedy nije hvatao da bi nam podario maksimalno vrhunsku kampanju…..sretno novom razvojnom timu al ja vise ne vjerujem u njih i onaj mali tracak nade sam izgubio 🙁
    Nadam se da gresim!

  • adycro

    24.04.2013 - 16:05

    Eto ga na ode u propast i Batman serijal, taj mp je nepotreban uopce osim za igre koje su i radjene na konceptu mp a. Jedan God Of War je patio od sindorma manje paznje SP a radi MP a kao sto bih trebalo i ovdje se isto dogoditi. Pa nitko ne uzima Batman radi Mp a, kako bih to onda moglo povecati om prodaju, mozda i moze produziti Play igre ali to unistava SP tako onda NE HVALA.

    • xPh4rIm

      @adycro, 24.04.2013 - 16:28

      True. Neki serijali jednostavno ne trebaju MP, kad imaju epic SP i sve u njemu. Vise bi volio da stancaju DLC-ove za SP i produzuju ga isl. nego MP .:(

    • kmarkecGamer

      @adycro, 24.04.2013 - 18:44

      +1, mrzim kad neki misle da je npr neka igra bolja od recimo skyrima samo zato jer ima mp

  • JorrJ

    24.04.2013 - 18:54

    zvuči zanimljivo.

  • Aves

    24.04.2013 - 20:22

    Ovisi. Sve ovisi kako će ovo učinit. Kad su dodali multiplayer u Assassin's Creed, prvo sam mislio da će bit neki tip freeroam-a, customizaš svog assassina, ovo ono, ali je ispalo malo bezveze. AC3 multiplayer je bio neko vrijeme zabavan, ali to baš sve ne drži vodu kako bi trebalo… Vidjet ćemo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?