HCL.HR

Batman će imati novi glas u Arkham Originsu

Renato Pedišić 30.04.2013.   •   5 komentara


Glasovni glumac Kevin Conroy, koji Batmanu posuđuje glas od 90-ih, neće biti glas Batmana u nadolazećem Arkham Originsu.

Čini se da mlađi Batman, koji će biti zvijezda nove igre Batman: Arkham Origins, ne odgovara 58-godišnjem Kevinu Conroyu koji je svoj glas liku Batmana posuđivao još od davne 1992. godine. Južnoafrički gaming magazin NAG otkriva da Warner trenutno traži nekog mlađeg glasovnog glumca da preuzme ulogu Viteza tame u ovom prednastavku.

Zanimljiva je stvar kako Conroy nije prvi koji je napustio zvjezdanu postavu Arkham serijala, već je to prije njega napravio i Joker – odnosno glumac Mark Hamill.

Zbilja ne znamo kako će Batman: Arkham Origins zvučati bez ta dva veoma prepoznatljiva glasa, ali se nadamo kako će Warner biti dovoljno mudar da izboru novog Batmanova glasa posveti mnogo vremena i pažnje.

Komentari (5)

  • Soulforged

    30.04.2013 - 12:05

    Dal sad na kraju Conroy odlazi iz ekipe jer ne zeli raditi na igri ili su developeri odlucili angazirati mladjeg glumca bez obzira na kevinovu odluku??

    • Maximum

      @Soulforged, 30.04.2013 - 13:43

      Pa bilo reci da Mark Hemil nece vise davati glas Jokeru posle Arham City pa je posle navodno Conroy rekao da nece ni davati ako nece ni Hemil.
      Pa mozda zato

  • Adam Jensen

    30.04.2013 - 12:47

    Ako će već ovdje biti mladi Batman onda ima smisla da mu glas pozajmi i mlađi glumac. Iako će se teško biti navići na promjene. Koliko god da ovaj novi glumac kvalitetno odradi voice acting vjerovatno se većini neće svidjeti.

  • SuperSaiyan86

    30.04.2013 - 13:52

    Kako god onaj batmanov ¨badass¨ glas tesko ce ko nadmasiti, nije ni meni bas pravo al sta možemo..

  • gamerman

    30.04.2013 - 14:20

    Iz dana u dan dobijamo sve gore i gore vjesti…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?