HCL.HR

World of Warcraft: Battle for Azeroth stiže u 9. mjesecu, ali nove rase možete isprobati već sada

Zoran Žalac 09.03.2018.   •   6 komentara


Blizzard je za sedmu ekspanziju World of Warcrafta odlučio iskoristiti blagodati Early Access sadržaja pa fanovi igre već danas mogu dobiti pristup četirima novim rasama.

World of Warcraft star je već više od desetljeća, no Blizzard još uvijek unosi inovacije u njega i prati trendove u distribuciji sadržaja. Za nadolazeću sedmu ekspanziju Battle for Azeroth tako su nam pripremili svojevrsni Early Access, stvar je malo zbunjujuća pa idemo objasniti kako doći do ranog pristupa novom sadržaju.

Battle for Azeroth službeno izlazi u devetom mjesecu 2018., no od početka ovog mjeseca već ga možete pronaći u prodaji na policama domaćih trgovina. Možda ćete pomisliti da je posrijedi pecanje kakvo vani provode trgovine poput GameStopa koji će vam prodati preorder igre u obliku prazne kutije. Ovdje slučaj ipak nije takav, iako ćete kupnjom takozvanog Battle for Azeroth Pre-Purchase Boxa doista dobiti kutiju bez DVD-a.

Međutim, ako za Battle for Azeroth već sada iskeširate 349 kuna, uz kutiju ćete dobiti nekoliko stvari. Prva stvar je kod za digitalnu verziju igre koju ćete moći preuzeti odmah po izlasku, bez potrebe za stajanjem i čekanjem u redu (iako će WoW-eri reći da i u tome ima neke čari). No, prije izlaska same ekspanzije kupnjom Pre-Purchase Boxa dobit ćete i mogućnost igranja s četiri nove rase, od ukupno šest njih koje će doći uz Battle of Azeroth.

U Hordi će vas čekati rase Highmountain Tauren i Nightborne Elves, dok ćete na strani Alijanse pronaći rase Lightforged Draenei te Void Elves. Svaka od tih rasa ima svoj niz zadataka čijim izvršavanjem igrač dobiva nagradu u obliku Heritage Armor seta. Kao i uz nekoliko prethodnih ekspanzija, uz predbilježbu se dobiva i booster na 110. level za vašeg lika.

Kako smo na početku vijesti rekli, WoW je sada već veteran MMO žanra, ali njegova nova ekspanzija nastojat će upuhnuti svježinu u njega kroz više različitih noviteta i dodataka. Kratak pregled istih najbolje je složio sam Blizzard pa u sljedećem videu provjerite što to stiže uz Battle for Azeroth.

Komentari (6)

  • moordrak

    10.03.2018 - 10:42

    Nja. Imali su oni i boljih trailera.

  • Valmorph

    10.03.2018 - 13:32

    Ma idiotizam teški. Koji će mi k… ekspanzija da je ne znam kakva kad je engine iz pleistocena. Onog trena kad se odluče isprsiti i prebaciti to na neki pristojan engine iz ove ere vrijedit će dati novce, a do tad uz sav moj fanatizam vezan uz WoW, žalim, ali mojih šoldi neće vidjeti.

    • NomadCro

      @Valmorph, 10.03.2018 - 16:49

      Kakve veze ima to? Ako je gameplay dobar kakve veze ima engine? Daj mi da ubijem sate i sate i da gustam u igri… a engine moze bit koji god… uostalom, stalno unapredjuju modele pomalo…

    • Darcoolio

      @NomadCro, 10.03.2018 - 17:17

      Napredak u igri je smešan sa grafičke strane,
      Uostalom, vreme je za novi WoW, čak i da je opd Blizzard-a, mnogo je.

  • Valmorph

    10.03.2018 - 18:10

    @NomadCro A ti si očito odigrao par sati ili barem neusporedivo manje od mojih 8-9 godina utučenih po Azerothu. Mislim da sam i previše dugo tolerirao grafiku i da je i uz najbolju volju krajnje vrijeme za promjene. Sve ostalo je usiljeno sisanje novca.

    • NomadCro

      @Valmorph, 11.03.2018 - 00:13

      par sati? po cem si to zakljucio? zakljucak ti je nidje veze ljudino,, igram jos od vanille (preskocio pande) i grafika mi ne smeta niti malo,,, jos uzivam u njoj kao i prije… ali svak ima svoje… meni valja, tebi ne valja i sta sad..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?