HCL.HR

Battlefield 4 patch odgođen za PS4, China Rising izašao za Premium igrače

ToxarE 03.12.2013.   •   3 komentara


Battlefield 4 patch stigao je na PC, no PS4 verzija najavljena za danas odgođena je. Također, Premium igrači danas mogu zaigrati China Rising DLC, a vlasnicima Xbox Onea dostupan je Second Assault.

Battlefield 4 patch koji popravlja niz problema, uključujući takozvani “one-hit kill” bug, danas je stigao na PC, no PlayStation 4 verzija patcha odgođena je sa sljedećim objašnjenjem: “PS4 update koji je trebao izaći 3. prosinca podvrgnut je nekim dodatnim testiranjima i odgođen za neki kasniji datum. Javit ćemo finalne detalje čim dobijemo potvrdu da je update spreman.”

Igrin China Rising DLC danas je izašao za Premium igrače, dok će ga obični smrtnici dobiti za dva tjedna. Battlefield 4: Second Assault, drugi DLC koji je ekskluzivno izašao za Xbox One Premium članove, sada je dostupan svim Xbox One igračima, dok datum izlaska za ostale platforme još uvijek nije poznat.

Komentari (3)

  • Cro007

    03.12.2013 - 19:00

    Kupio sam BF4 prije 3 tjedna (nije mi vrag dao mira). Užas. Više nikad ne kupujem igru dok ne prođe 2-3 mjeseca da se ona stabilizira. Mjesec dana je vani i još uvjek isti problemi. Onehitkill bug je samo bio za headshot, bitno da su problem sa Netcodom i s time da su svi vlasnici China Rising-a prije 8 dana dobili pristup DLC-u nekom greskom na battlelogu na PC-u (samo oruzja, ne mape). EA je trebao poslusat DICE i dat im jos malo vremena ali oni su se htjeli natjecat sa CoD Ghosts. E pa eto im sad.

    Ako volite BF franšizu, kupite ga poslje nove godine kad se otprilike sve stabilizira, a premium si razmislite dali vam treba (meni se osobno sviđa Second Assault) i čekajte da bude neka rasprodaja, preskup je (G2Play je naj)

  • prc12

    04.12.2013 - 23:15

    EA je upravo potvrdio da ce DICE pauzirati daljnu izradu DLC-ova te da će se u potpunosti koncentrirati na popravak same igre.. to znaci da cemo dlc-ove dobiti nesto kasnije, ali meni osobno ne smeta… glavno je da popravljaju igru…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?