HCL.HR

Battlefield 4 Tablet Commander debitira na iPad-u, Android port također blizu

Dominik Bošnjak 18.11.2013.   •   4 komentara


Pomoćna mobilna aplikacija za Battlefield 4 od sada je dostupna za iPad, a primarno služi za igranje Commander moda.

Po uzoru na Infinity Wardov Call of Duty: Ghosts i pripadajući mu companion app, i DICE je razvio besplatnu pomoćnu aplikaciju za svoj nedavno izašli FPS Battlefield 4. Kao što mu i samo ime sugerira, Battlefield 4 Tablet Commander je napravljen ekskluzivno za tablete, a trenutačno je dostupan za download isključivo na iPadima, s time da se izlazak Android verzije očekuje prije kraja mjeseca.

Tablet Commander primarno služi kao alternativna platforma za igranje tzv. Commander multiplayer moda tijekom kojega ćete pružati logističku podršku svojim suborcima: od koordiniranja napada preko VOIP-a i skeniranja terena s ciljem određivanja strateških ciljeva, slanja vozila i opreme na ratištu pa sve do zapovijedanja vojnim helikopterima, ovaj mod igre je idealan za sve one koji traže predah od akcije iz prvog lica no i dalje nisu voljni ostaviti svoje suborce na cjedilu.

Uz to što u potpunosti prenosi iskustvo igranja Commander moda na tablete, Battlefield 4 Tablet Commander također ne zahtijeva besprijekornu Wi-Fi konekciju te pouzdano funkcionira već i preko 3G-a, a osim (naravno) posjedovanja Battlefield-a 4, jedini uvjet za korištenje istoga jest to da imate aktivnog vojnika minimalnog ranka 10 na vašem BF4 Battlelog računu, odnosno mogućnost pristupa Commander modu u glavnoj igri.

Komentari (4)

  • Corvodin

    18.11.2013 - 11:16

    Naravno, Win 8 i Win RT verzije nisu ni na vidiku -.-

  • AdoChoko

    18.11.2013 - 14:34

    Koje jos igre bi trebale imat tablet kao pomoćni second screen?

    • aspirant

      @AdoChoko, 18.11.2013 - 22:26

      Ima ih previše pa ću spomenuti samo par poznatijih:

      Watch Dogs će imati jako zanimljivu aplikaciju koja će – između ostalog – omogućavati igranje multiplayera preko tableta s ljudima na PC-u i konzoli.

      Osim toga, tu je Assassin's Creed IV companion app, nadolazeći Dead Rising 3 za SmartGlass, a kao što je i spomenuto gore – i novi CoD je nedavno dobio pripadajuću aplikaciju.

  • trulex

    18.11.2013 - 20:14

    Opet je to sve rockstarova ideja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?