HCL.HR

Battlefield: Bad Company 2 – Iskon kup

Igor Belan 18.08.2010.   •   2 komentara   •   Esport


Imamo nove detalje o našem nedavno najavljenom Battlefield: Bad Company 2 kupu službeno nazvanom Battlefield: Bad Company 2 – Iskon kup!

Nakon što smo vam prije nekoliko dana bacili bubu u uho, donosimo i nove detalje o najavljenom Battlefield: Bad Company 2 kupu koji sada ima i službeno ime – Battlefield: Bad Company 2 – Iskon kup! Ovaj turnir organiziramo u suradnji sa Diabolic Serversom i pod sponzorstvom Iskona, a održati će se online putem ESL platforme 18. i 19. rujna. Prijave za kup su potpune besplatne, a za prva tri mjesta nagrade osigurava Iskon.

Komentari (2)

  • xGAME

    18.08.2010 - 22:20

    Hmm imam pitanje, to samo igraci koji u hr zive smiju igrat? Nas je hr trenutno samo 2 kroz ljeto za kompom, ovi ostali ne znam kad se vracaju od tamo gdje vec jesu, a ostatak koji nisu iz hr su online non stop, al nisam siguran da oni smiju igrat pa pitam prije radije?

  • Mojsije

    19.08.2010 - 14:12

    napisano ti je u pravilima, tocnije u zahtjevima – tim mora bit hrvatski tim.

    clanovi tima koji ce nastupiti u mecu (lineup) moraju vecinski biti iz hrvatske, u smisu da minimalno 3 igraca moraju biti iz hrvatske a 1 smije biti stranac i naravno ne gleda se nacionalnost vec fizicka lokacija igraca

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?