HCL.HR

Battlefleet Gothic: Armada 2 izlazi iz warpa početkom iduće godine

Stjepan Fikter 31.08.2018.   •   0 komentara


Svi Warhammer 40K stratezi koji su pripremali taktičke zamisli za ovaj mjesec morat će se strpjeti jer je Battlefleet Gothic: Armada 2 odgođen za početak iduće godine.

Battlefleet Gothic: Armada 2

Ljubitelji svemirskih strateških igara i općenito Warhammer 40k fanovi ipak neće zaigrati Battlefleet Gothic: Armada 2 ovaj mjesec kako je bilo prvobitno planirano. Kako se bliži prvobitni datum izlaska, izdavač Focus Home Interactive objavio je odgodu igre za početak iduće godine, odnosno siječanj 2019., no bez točnog datuma.

Fanovi bi mogli ostati malo razočarani jer će morati duže čekati na igru, no odgoda nije bez razloga. Osim dodatnog poliranja koje će se odrađivati u idućim mjesecima, bit će i novog sadržaja po izlasku igre. Radi se o kooperativnom multiplayeru koji će biti funkcionalan kroz sve tri narativne kampanje koliko će ih biti kada igra postane dostupna.

Također, svi koji naruče igru imat će raniji pogled na taj multiplayer mod kroz dvije bete, ali one također još uvijek nemaju potvrđeni datum kada će biti dostupne. Ono što će zasigurno razveseliti ljubitelje prijašnjeg naslova i sve nove igrače koji će se po prvi puta upoznati s Armadom je dostupnost svih 12 frakcija iz stolne verzije odmah po izlasku. Kako te frakcije izgledaju možete provjeriti u novo objavljenom traileru.

 

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?