HCL.HR

BattleTech roboti vraćaju se na PC

Stjepan Fikter 01.10.2015.   •   2 komentara


Sudeći po Kickstarter kampanji, roboti u taktičkim borbama na poteze su pravi mamac za PC publiku budući da je BattleTech financiran u manje od sat vremena.

Harebrained Schemes, tvorci novog Shadowruna već su poznati publici budući da su imali tri uspješne Kickstarter kampanje, a danas su u manje od sat vremena dostigli prvi cilj u četvrtoj kampanji za novi naslov nazvan – BattleTech.

Uz developere, na igri također radi kreator BattleTecha i MechWarriora Jordan Weisman, a zajednički cilj im je kreirati moderne taktičke borbe u kojima ćemo kontrolirati četiri robota kroz različita bojišta.

Uz već prikupljenih 250,000 dolara, idući ciljevi služe za povećati opseg projekta – drugi cilj u iznosu od milijun dolara omogućiti će razvoj singleplayer kampanje. Treći cilj za koji je potrebno prikupiti 1,850,000 dolara uključuje sporedne misije, proceduralno generirane misije i kampanju otvorena pristupa, a četvrti cilj postavljen na 2,5 milijuna dolara predstavit će PvP multiplayer borbu.

Sudeći po prvome danu gdje je prikupljeno skoro milijun dolara, nekako nam se čini da bi se sve faze mogle osigurati s time da ćemo igru zaigrati tek u svibnju 2017. godine na PC-ju, Macu i Linuxu ako ne dođe do odgoda.

Ako i vi želite podržati razvoj gdje je za kopiju potrebno izdvojiti 25 dolara, trebate se samo zaputiti na Kickstarter stranicu gdje se nalazi više informacija o projektu.

Komentari (2)

  • Apocalypse4987

    01.10.2015 - 16:04

    Ludilo, samo šta ovo nisu roboti…

  • snowblind

    @lukakeanu, 01.10.2015 - 16:27

    Istina, mechovi su u pitanju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?