HCL.HR

Besplatno isprobajte strategije Endless Legend i Endless Space 2

Hrvoje Smoljić 25.01.2019.   •   0 komentara


Ako ste ljubitelj fantasy i svemirskih strategija imat ćete što igrati budući da vam Amplitude studio jednu igru poklanja, a druge nudi da besplatno isprobate ili kupite za sitniš.

Proizvođač Amplitude Studio trenutno održava veliku promociju. Uputite li se na Steam, uz popuste na sve igre proizašle iz tog studija, vidjet ćete da su strategije Endless Legend i Endless Space 2 u naredna tri dana poptuno besplatne za isprobavanje. Nadalje, prijavite li se na proizvođačevu kreatorsku platformu – Games2Geter, besplatno (i trajno) ćete dobiti prvi Endless Space i pripadajuće DLC-eve. Isto to također možete kupiti na Steamu za mizernih 2 eura.

Odlična je to prilika za sve ljubitelje strategija, a za Amplitude odličan način promoviranja novog sadržaja za gore navedene igre. Endless Space 2 tako 24. 6. dobiva ekspanziju imena Penumbra koja osim nove frakcije u igru donosi mehaniku špijunaže. Endless Legend, na isti datum s ekspanzijom imena Symbiosis u igru donosi gigantske neutralne jedinice koje bi trebale zakomplicirati svaku bitku. Što vas sve čeka odlučite li zaigrati igre iz ove ponude, pogledajte u videu:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?