HCL.HR

Besplatno preuzmite i zaigrajte party igru Quiplash

Josip Klanfar 23.04.2021.   •   1 komentara


Većina vas zna da Jackbox igre služe prvenstveno za zabavu i smijeh. Ako imate Steam račun, onda vam je zabava s prijateljima zagarantirana uz besplatnu igru Quiplash.

Sigurno ste negdje čuli za Jackbox party igre. Ako vjerno pratite HCL Youtube kanal, onda ste sigurno vidjeli u nekoliko navrata da je naš urednički dvojac igrao njihove igre s gostima u HCL Pidžama partiju. E pa možete jednu od takvih igara zaigrati i vi, jer se preko Steama besplatno dijeli Jackboxov naslov Quiplash.

Riječ je o sličnoj igri kao Fibbage, samo s malo drukčijim zadatcima. Igra će vam ponuditi zadatak, a na vama je da napišete odgovor. Treba napomenuti kako nema krivih i točnih odgovora, samo onih smiješnih i domišljatih. Igra se može igrati s najmanje troje, a najviše osmero igrača, što vam daje dovoljno prostora za okupiti ekipu.

Sve što vam treba je Steam račun i poznavanje engleskog jezika. Ako ispunjavate te uvjete, zabava je zagarantirana. Samo pripazite da igru preuzmete do 26. 4. jer do tada traje ponuda. Jednom kada ju preuzmete, ostaje vam u trajnom vlasništvu.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?