HCL.HR

Besplatno saznajte kako je to biti klon najljepšeg bića u svemiru

Pero Mlinar 02.04.2019.   •   10 komentara


Besplatno se nudi prvi dio igre Love Thyself – A Horatio Story, u kojoj je poanta vidjeti mogu li i klonovi pronaći životnu sreću.

Kažu da biste bili sretni u životu, najprije morate naučiti voljeti samoga sebe. To je otprilike postulat na kojemu počiva Love Thyself – A Horatio Story, naslov u kojemu igrate ulogu klona najljepšeg čovjeka u svemiru. A činjenica je da je teško zavoljeti samoga sebe kad znate da ste klon… Osim toga, živite u carstvu u kojemu su svi klonovi istoga čovjeka. Svi stanovnici – isti, identični.

Igra vas smješta u Horacijevo prekretno razdbolje života, u školu za kadete. Učitelji od vas traže da marljivo učite, da budete dobar đak. Da budete savršena preslika vašega tvorca. A Horaciju se to ne da – njega pere posvemašnja egzistencijalna kriza. Na neki način mora se istaknuti, biti pojedinac.

Love Thyself – A Horatio Story će izaći u dva dijela, a prvi je dostupan na Steamu, besplatno. Drugi izlazi nekad na proljeće. Hoće li biti besplatan, ne znamo. U igri donosite odluke u Horacijevo ime, krojite njegov životni put. Hoće li biti pobjednik i pronaći samoga sebe, svoj identitet ili obični gubitnik – to je na vama da odlučite. Navodno. Igra bi trebala imati višestruke krajeve.

Nešto sitno od toga što vas čeka u igri imate u foršpanu, dolje.

Označeno sa: ,

Komentari (10)

  • SemirTheChosen

    02.04.2019 - 20:45

    super vijest

  • Agent

    02.04.2019 - 21:24

    Igra sa virusom…

    • Pero Mlinar

      @Agent, 02.04.2019 - 21:30

      kakav virus

    • Agent

      @Pero Mlinar, 02.04.2019 - 21:49

      pokušao pokrenut igru i javi mi antivirusni da je virus

    • Pero Mlinar

      @Agent, 02.04.2019 - 22:26

      Neću reći da je sigurno false positive, jer ne mogu, ali pošto nisam naletio da bi se o tome pisalo, reci ću da je vjerojatno false positive.

    • Agent

      @Pero Mlinar, 03.04.2019 - 09:24

      Stvarno nebi znao o čemu je riječ sa ocjenom na steamu,ali ja čim sam htio pokrenut antivirusni mi je javio da je to virus,a kod ni jedne druge mi to nije javio do sada tako da ne znam u čemu je stvar

    • Igor Belan

      @Agent, 03.04.2019 - 09:32

      Termin ‘false positive’ koji je Pero iskoristio u svom komentaru nije referenca na “positive” ocjenu na Steamu, nego na to da ti je antivirus vjerojatno krivo detektirao normalan program kao virus. Tada se kaže da je to “False positive”.

    • Agent

      @Igor Belan, 03.04.2019 - 10:29

      ali probao sam i windows defender i avast koji imam oba su mi detektirali,pa sam zato odmah maknuo igru,većinom imam samo windows defender a ova drugi mi neaktivnom modu,a nikad mi se nije desilo da oba detektiraju da je prijetnja

  • Sop-minecraft

    03.04.2019 - 14:40

    Jako interesantno no ja nisam bas dobro svatio koloko mi se cini svi su tu isti i ti si klon ako malo dublje razmislis mozda si ti najljepsi a ostali klonovi.

    • Pero Mlinar

      @Sop-minecraft, 03.04.2019 - 15:55

      Pa ako pretpostavimo da su svi klonovi bića, a ujedno i klonovi najljepšega bića, te da su svi klonovi isti, odnosno klonovi istoga bića, onda slijedi da, osim što si svakako najljepši klon, ujedno si i najljepše biće, dok je najljepše biće samo najljepše biće, ali nipošto ne i najljepši klon, što ti, rekli smo, svakako jesi. Nadam se da je sad sve jasno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?