HCL.HR

Besplatno se dijele stare Elder Scrolls igre

Zoran Žalac 27.04.2022.   •   4 komentara


Na Steamu trenutno možete dobiti besplatne primjerke starih hitova The Elder Scrolls: Arena i Daggerfall, te se prisjetiti samih početaka Bethesdinog najpopularnijeg serijala.

Nedavno smo pisali kako će se starije igre Bethesde i id Softwarea pojaviti na Steamu zbog gašenja Bethesdinog launchera. To se sada i dogodilo, a dobra je vijest da svi igrači mogu dobiti besplatne primjerke Elder Scrolls: Arene i Daggerfalla. Stare su to igre koje nisu baš prilagođene za moderni hardver, ali hej – besplatne su.

Nažalost, radi se tu o starim-starim verzijama tih igara, odnosno onima koje su lansirane na floppy disketama i samim time nemaju glasove likova ni video zapise kakve se može pronaći u CD verzijama tih igara. Bolje verzije dostupne su na GOG.com, ali za iste treba kupiti TES Adventures: Redguard koji košta 5,5 eura.

Komentari (4)

  • ILoveGaming

    27.04.2022 - 16:39

    Ja sam na GOG-u kupio čini mi se Diablo+Hellfire i dobio na poklon The Elder Scrolls Arenu, igru koju uopće nemozes kupiti na GOG-u jer ne postoji što je vrlo zanimljivo. Inaće ne volim Bethesdine igre, ruzno izgledaju te ne postoji ni jedna njihova igra koja mi se svidjela.

    • Rastmahatta

      @ILoveGaming, 27.04.2022 - 17:08
    • ILoveGaming

      @ILoveGaming, 28.04.2022 - 02:22

      Ispričavam se. Kupnjom igre Return to Castle Wolfenstein na GOG-u sam na poklon dobio The Elder Scrolls Arena. Neznam kako mi je Diablo+Hellfire pao na pamet.

  • nenno

    27.04.2022 - 23:55

    Poceo sam sa TESom tek od treceg djela I jos smatram da je Morrowind jedna od najboljih igara ikad napravljenih.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?