HCL.HR

Besplatno se dijeli igra Republique

Zoran Žalac 01.08.2022.   •   1 komentara


Povodom desetog rođendana razvojnog studija Camouflaj na Steamu možete besplatno dobiti njihovu avanturu Republique iz 2015. godine.

Tema društvenog nadzora bila je aktualna 2015. kad je izašla igra Republique, a moglo bi se reći da je danas još aktualnija. Stoga je dobra vijest da spomenutu igru možete nabaviti besplatno u izdanju za PC. Povodom desetog rođendana tima Camouflaj igra se dijeli na Steamu pa požurite dok ponuda još traje.

Republique je inače stealth avantura koja progovara o slobodi u distopijskom društvu s autokratskom vladavinom. u zatvorenom društvu “Republike” ljudima je većina književnih klasika i indie videoigara zabranjena. No, u Republici se tome pruža otpor, što će doznati djevojka Hope koja će uz pomoć samog igrača taj otpor i povesti.

Igrač je ovdje prisutan kao nevidljivi haker. Zadatak mu je da djevojci otvara put i diktira joj kako da izbjegne stražare koji ju love zbog čitanja zabranjenih djela. Osnova igre je hakiranje kamera jednim klikom – slično kao u Watch Dogsu, a zatim otključavanje vrata i rješavanje pokoje zagonetke.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • GAMERWORLD

    01.08.2022 - 12:02

    Igra dobro opisuje današnju situaciju gdje se sve živo cenzuriše .

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?