HCL.HR

Besplatno se dijeli pomorska igra Sunless Sea za PC

Josip Klanfar 26.02.2021.   •   1 komentara


Besplatno ugrabite avanturistički RPG naslov Sunless Sea koji se dijeli na Epic Games Storeu. Zaplovite prostranstvima oceana sa svojom posadom u eri propalog Londona.

Ne tako davne 2015. godine došla nam je pomalo čudna igra naziva Sunless Sea. Riječ je o avanturističkoj RPG igri preživljavanja čiji je moto: „Izgubi pamet. Pojedi svoju posadu. Umri.“ Igra je smještena u Viktorijansko doba Londona koji je zbog velike rupe propao na dno oceana, a vaš je zadatak ploviti pustošima tog oceana koji se naziva Unterzee kako bi preživjeli.

Ukoliko vas tematika i žanr ove igre privlače, a niste ju već zaigrali, sada to možete učiniti besplatno jer se igra dijeli na Epic Games Storeu. Sve što trebate učiniti jest slijediti donju poveznicu te dodati igru svojoj kolekciji. Samo požurite, jer je igra besplatna do 4. 3. ove godine, a kasnije će ju zamijeniti Wargame: Red Dragon.

Ako vam je ova informacija privukla pažnju, a ipak ne znate dovoljno o igri – tu smo mi da pomognemo. Samo kliknite ovdje i poveznica će vas odvesti do naše recenzije za ovu igru, gdje možete pronaći odgovore na sva svoja pitanja.

Komentari (1)

  • Momentum

    26.02.2021 - 21:53

    Na steamu je Black Desert online besplatan

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?